48. protest protiv aktuelne gradske vlasti i gradonačelnika Nebojše Zelenovića: Neverovatno je kako se arči imovina koja nije njihova


U Šapcu je održan 48. protest protiv aktuelne gradske vlasti i gradonačelnika Nebojše Zelenovića. Na protestu je poručeno da je jedini spas za Šabac smena kompletne vladajuće garniture, Nebojši Zelenoviću je zamereno što već dva meseca, koliko protesti traju, odbija da se obrati sugrađanima i odgovori na sporna pitanja. Umesto toga, kako je naglašeno, Zelenović obilazi druge gradove, dok njegov grad grca u problemima.

– Oni 19 godina rade šta hoće i ne slušaju šta govori narod. Lokalna preduzeća u Šapcu su urušena, prezadužena i u ogromnom su problemu. Sprema se novo zaduženje lokalnih preduzeća za više miliona evra. Neverovatno je kako se arči imovina koja nije njihova. Ne možete zadužiti, ako nema opravdanog razloga za to. Njima novac treba za sledeće izbore – rekao je Radivoj Mićić, poverenik Saveta za ekonomiju GO SNS Šabac.

Razlog zašto Šabac tone u propast i sve veće dugove, kako je objasnila Zorica Banjac, odbornica SNS-a u šabačkoj Skupštini je zbog Zelenovićeve grupe političara koji su skoro dve decenije na vlasti.

– Prosečna plata u Šapcu je za skoro 9.000 manja od prosečne plate u Republici Srbiji, dok je prosečna plata u Beogradu za skoro 300 evra veća od prosečne plate u Šapcu. Da li su to pokazatelji dobrog života u ovom gradu? – rekla je Zorica Banjac.

Uz povike “Zelenoviću podnesi ostavku” i “Lopovi”, okupljeni su se noseći transparente na kojima je pisalo “Zelenoviću ostavka, prodali ste Šabac, pokrali ste građane”, zaputili ka Međuopštinskom istorijskom arhivu gde je kancelarija Nebojše Zelenovića.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *