51. DAN PROTESTA PROTIV NEBOJŠE ZELENOVIĆA: Manipulacija, obmana, nenamenska trošenja novca iz gradskog budžeta, krivične prijave, sve je to odlika aktuelne vlasti u Šapcu!

Manipulacija, obmana, nenamenska trošenja novca iz gradskog budžeta, krivične prijave, sve je to odlika jedne vlasti koja pod hitno treba da ode sa političke sene grada, rečeno je na 51. protestu protiv gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića.

– Kažu da ima suficit u gradskom budžetu, kažu da je taj suficit veliki, a onda sazovu hitnu sednicu Skupštine grada Šapca i zaduže se 2,5 miliona evra. To će vraćati naša deca – rekao je dr Slobodan Popović, odbornik u Skupštini grada Šapca.

Saša Maksimović, poverenik Saveta za koordinaciju mesnih zajednica GO SNS Šabac istakao je da u Pocerskom Pričinoviću i Drenovcu duže od deset dana ne radi ulična rasveta, a ukazao je i na sve veći problem ne samo na području grada, već i u šabačkim selima.

– Svedoci smo danima da su grad i prigradske i seoske mesne zajednice zatrpane smećem. Šta radi JKP “Stari grad”? Ovo je dokaz raspada sistema gradskih javnih preduzeća i raspada sistema Gradske uprave – rekao je Saša Maksimović.

Šapčani nezadovoljni aktuelnom gradskom vlašću na čelu sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem, od 7. maja zahtevaju ne samo Zelenovićevu ostavku, već i kompletnog šabačkog rukovodstva.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *