Ustanak u Šapcu (75. dan): Direktori javnih preduzeća treba da budu Šapčani, a ne „žuti restlovi“ iz cele Srbije!?!

Najnovije kadriranje u šabačkim javnim preduzećima, odnosno postavljanje na čelo JKP “Stari grad” čoveka iz Niša, ponovo je bilo tema na protestu protiv gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića. S obzirom na to da je novi direktor komunalnog jedan u nizu rukovodilaca koji su u Šabac dovedeni sa strane, dr Dejan Maksimović, poverenik MO “Kamenjak” GO SNS Šabac na 75. protestu ispred Gradske uprave upitao je gde ove ljude aktuelna gradska vlast pronalazi?

– Koju su to oni završili avangardu školu koju mi ne znamo i ne poznajemo, pa su oni došli na ta mesta? Direktori javnih preduzeća treba da obavljaju ljudi koji su rođeni koji su odrasli u Šapcu. Ovde je verovatno reč o jednoj strahovladi koja treba da se zavede među zaposlene u javnim preduzećima pošto oni postaju neposlušni i neće da trpe teror koji sprovodi gradska vlast na čelu sa Dušanom Petrovićem i Nebojšom Zelenovićem. Pošto su većina direktora javnih preduzeća van Šapca i okolnih mesta, pa zašto ni na mesto gradonačelnika Šapca ne dovedete nekoga sa strane? – upitao je dr Dejan Maksimović.

Miloje Dragojević, direktor Poljoprivredne savetodavne i stručne službe, osvrnuo se na ponašanje gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića na sednici Skupštine grada Šapca koja je održana prošle nedelje. Gradonačelnik je naime na, kako je Dragojević naglasio, pokazao drskost i bezobrazluk prilikom prozivki odbornika SNS.

– Njihova usta su puna priča kako funkcioneri SNS i SNS nema kadrove. Pa, gde su Dušane Petroviću tvoji kadrovi, gde su tvoji veliki stručnjaci, gde su se razbežali? Gde su oni da preuzmu odgovornost za ovoliki loš rad i velika dugovanja lokalnih preduzeća u Šapcu – upitao je Miloje Dragojević.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *