A, sad ćeš Marko da se izviniš banditima iz Rosu što su te tukli?!

Svetska laža i paralaža

Pohitali su naši (a svetski) lažni dušebrižnici, pijanci, satrapi i njihove pratilje – da ospu drvlje i kamenje na predsednika Vučića i njegovu reakciju na teroristički čin u Severnoj Mitrovici, brutalno hapšenje i premlaćivanje visokog činovnika države Srbije!

Ništa ne može gore da iziritira srpski narod u Srbiji i rasejanju, od reči njegovih janičara, podguznih muva kojima smrad miriše, a tuđa krv zaslađuje prodanu dušu Evropejcima i svim drugim dokazanim srpskim štetočinama. Po ko zna koji put, poredstvom svojih niskotiražnih medija, lažnih političara, ustala je srpska bruka i sramota da brani neodbranjivo, da optužuje srpske državne zvaničnike i ne dozvoli im da kažu istinu, ono što je ceo svet video: kako se gazi ponos i dostojanstvo jedne države, jednog naroda… Njima je bilo preče da zaštite teroriste obučene u nekakve uniforme  lažnih specijalaca lažne države Kosovo – nego da priznaju istinu. Da priznaju, da se sa zvaničnim funkcionerima jedne države, ma kakva ona bila – ne može niti sme tako postupati!?

I što je još bitnije, od komentara su se iste noći vešto uzdržali svi njihovi zapadni mentori, ali su zato odmah „ zalajale naše kere“… Valjda „ da obezbede dodatni komad mesa bačen u ovu balkansku prašinu“…

I opet se traži da mi žmurimo na sve ono što nam i dalje rade! Pa, ma kakva da je pozadina i neka nova teorija zavere o kojima lupeta Vuk Jeremić, izmišljajući neke „tajne večere i super tajne dogovore“ po belom svetu… Mali sa Borisovog Titanika misli da se i sada radi kako su oni nekada: trčakaranjem po vašingtonskim bulevarima, iživljavanjima po najskupljim restoranima i ličnim dogovorima koji su nas i odveli u provaliju iz koje sada pokušavamao da se, ako je ikako moguće – iščupamo!

I sad nam opet, takvi i njima slični drže lekcije, kako smo bezobrazni, drski, kako vodimo ratnu, huškačku politiku, kako treba još više da se savijemo i kleknemo da nas banditi kunadače i lome rebra, otkidaju slezine…

E, neće da može više tako, draga gospodo Evropejci! Vreme je da skinete maske. Da i vi stanete u red i malo iskundačite golorukog i posebno miroljubivog državnog službenika Marka Đurića!!! Glupo je samo da godinama podstičete bandite, siledžije i silovatelje…  „Draga marketinška umetnica“, Tanja Vojtjehovski  ga je već verbalno isprebijala.

P.J.

Оставите одговор