Ako je ovo bar delimično tačno – ovo je poslednje doba čoveka,kako je pre 100 godina prorekao Fridrih Niče!!!

18 5.2022

UNISTITE HAZARSKU MAFIJU ILI CETE SE SUOCITI SA NUKLEARNIM RATOM
KINA I RUSIJA PORUCUJU PENTAGONU!!!
AZURIRANJE BENJAMIN FULFORD
https://benjaminfulford.net/

Prošle nedelje Kina i Rusija su postavile ultimatum američkoj vojsci: ili uništiti hazarsku mafiju ili se suočiti sa sveopštim ratom nuklearnog/skalarnog oružja, slažu se više izvora. Kao odgovor, SAD su poslale veliku delegaciju u Rusiju i postignut je dogovor da se svi poznati pripadnici KM na očigled ubiju, kažu izvori iz Pentagona i MI6. Ovo je već počelo i ubrzaće se ove nedelje, kažu izvori. Evo rezimea onoga što je izazvalo ovo koje nam je poslao član porodice Dragon: Bio je bučan sastanak u Savetu bezbednosti na zahtev Rusije u vezi sa razvojem američkog biološkog oružja na njenim granicama unutar Ukrajine: 1- Ruski delegat je predao dokumente i dokaze u zapisniku sa sednice koji potvrđuju sledeće: = Zvanično finansiranje Pentagona za očigledno program biološkog oružja u Ukrajini = Imena američkih ljudi i kompanija specijalizovanih za dokaze i dokumente uključene u ovaj program. = Lokacije laboratorija u Ukrajini i dosadašnji pokušaji da se sakriju dokazi.

2- Lokacije američkih laboratorija koje proizvode i testiraju biološko oružje u 36 zemalja širom sveta (12 zemalja više u odnosu na prethodnu sesiju).
3- Bolesti i epidemije, načini njihovog oslobađanja, zemlje u kojima se testiraju i kada i gde su eksperimenti sprovedeni sa ili bez znanja vlada ovih zemalja.
4- Među eksperimentima i relikvijama je virus odgovoran za trenutnu pandemiju i ogroman broj slepih miševa koji se koriste za prenošenje ovog virusa.
5- Narodima Amerike, Francuske i Britanije, pod psihološkim pritiskom, ispran je mozak da poveruju u izmišljenu verziju onoga što se dešava
6- Svetska zdravstvena organizacija poriče da zna o biološkim eksperimentima u Ukrajini uprkos dokazima koje je pružila Rusija da su njeni predstavnici redovno posećivali i da su bili u prepisci sa sumnjivim američkim laboratorijama širom sveta.
7 – Kina se pita zašto SAD i UN očajnički odbijaju da sprovedu istragu od strane stručnjaka kako bi saznali istinu, posebno s obzirom na dokumente i ubedljive dokaze?

Rusi su uhvatili veliki broj ptica selica koje su bile numerisane i imale su kapsule kontrolisane mikročipom koje su sadržavale razne kuge pričvršćene za njihova tela, dodaju ruski i kineski izvori. Kada ove ptice odlete u Afriku, Aziju, Latinsku Ameriku itd. bočice kuge bi mogle biti otvorene satelitskom komandom gde bi izazvale najveću štetu. Rusi su takođe optužili predsednika Džoa Bajdena, bivšeg predsednika Baraka Obamu, bivšu državnu sekretarku Hilari Klinton i milijardera Džordža Soroša za umešanost u zaveru. Kinezi i Rusi insistiraju da „ko god počini takva nemoralna i neljudska dela mora biti kažnjen“. Rusi primećuju da pošto su Amerikanci prekršili sporazum iz 1976. da ne koriste biološko oružje, oružje za manipulisanje vremenskim prilikama, oružje koje izaziva zemljotrese i drugo oružje za masovno uništenje, oni sada imaju pravo da koriste sopstveni arsenal takvog oružja. Šef MI6 je, nakon što je dobio ove dokaze, obećao „Mi ćemo sankcionisati Ujedinjene nacije za pucanje da se ubije“. Drugim rečima, imenovani zvaničnici, uključujući i one koji rade u SZO i UN, biće streljani na licu mesta. U međuvremenu, američka vojska je odgovorila slanjem – prkoseći Bajdenovom režimu – vojnim avionom sa više od 100 generala koji su predstavljali sve vojne jedinice kako bi se izbjegao sveobuhvatni nuklearni rat koji je KM pokušavala da izazove, kažu izvori iz Pentagona. Kao rezultat ovog sastanka „Bajdenovi dani su odbrojani, režimi će se srušiti i šefovi zemalja koje učestvuju u ovoj šemi biće svrgnute“, obećavaju izvori. Kao odgovor, Svetski ekonomski forum i Svetska zdravstvena organizacija održavaju hitan sastanak u Švajcarskoj koji počinje 22.

Силвана Сатковић