“Aman, ljudi, možete li DECU da mi ostavite na miru?” Vučić o NAPADIMA opozicije na njegovu porodicu

Vučić je rekao da, što se tiče njegovog sina Danila i brata Andreja, vodi se takva kampanja kakvu nije video nigde

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o skandaloznim uvredama i pretnjama koje su upućene njegovoj deci i čitavoj porodici.

Vučić je rekao da, što se tiče njegovog sina Danila i brata Andreja, vodi se takva kampanja kakvu nije video nigde.

– Zašto se to radi? Oni nemaju šta da kažu, ne postoji izmišljotina koju nisu izgovorili, za Andreja da je vlasnik Franša, pa da je vlasnik latifundija u Vojvodini, rekao sam pokažite mi jedan ar. Nema toga, sve su lagali. Žao mi je što trpe njih dvojica, trpe svi, ali njih dvojica najviše. Šta je Andrej uradio bilo kome, završio državni fakultet sa prosekom 9? Je l’ on ima 619 miliona? Nema. Kriv je što voli svog brata, kriv je što je leđima i bubregom napao pendrek. Kod onih lopuža, njihovi mediji kažu kako nije želeo da pokaže ličnu kartu, pa kad je stigla presuda, onda su ućutali, ali ispade da je strašno kriv što je napao pendrek svojim leđima. To je moglo da se desi samo nekom ko se preziva Vučić – rekao je predsednik i dodao:

– Zamislite da je na takav način napadnut Đilas, Stefanović ili neko drugi, da li bi ih tada pitali da li su imali ličnu kartu? Zašto je Danilo kriv, šta im je uradio? Da li je ukrao neki dinar nekome? Moj sin radi u prodavnici više od dve godine. Da li mu je teško da izdrži pritiske, da li je napravio 10-50 grešaka i problema? Naravno, ja sam ih u njegovim godinama pravio milion. Ali šta vi njemu u stvari zamerate? Što se neko slikao s njim? Pa ja sam se slikao s vama, kriminalci najgori, što optužujete moje dete, što ste pokrali 619 miliona evra, vi glumite ugledne građane. Naravno da me to boli i da sam vezan za porodicu, zato tu i udaraju – rekao je predsednik Vučić i upitao:

– Aman, ljudi, možete li decu da mi ostavite na miru? Ja sam ponosan na činjenicu što neću da plaćam reket. Nemam problem da to javno kažem – rekao je on.

Predsednik je konstatovao da je teško svakodnevno posmatrati kako neko pokušava da vam uruši porodicu.

– Ja sam klao u Ritopeku, sve govorite i izmišljajte, ja sam ubio Slobodana Ilića, nije Naser Orić. Kako biste reagovali da vam neko svakog dana pokušava da uruši porodicu? Danilu ste počeli od 16. godine život da uništavate. Ako sam ja kriv što je imao težak emocionalni put zbog razvoda kad je imao 15 godina, to nije razlog da mu drugi uništavaju život. Niti je bogat, niti je bahat, ako se negde potukao, za to će da odgovara kao i svi drugi u ovoj zemlji – rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom kompanije Šandong Haj-Spid Grupe. Predsednik je prisustvovao potpisivanju Komercijalnog ugovora o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji državnog puta 1. B reda, deonice brze saobraćajnice: auto-put E-75 Beograd-Niš (petlja „Požarevac”) – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac.

Objektiv