Amerika posredstvom šiptara  zavela, do sada u istoriji sveta nezabeležene,  sankcije Srbima!?

Da li je tačno da je zločinac Ramuš Haradinaj, po američkom zadatku, premijer lažne Frankeštajn države Kosovo  javno rekao, kako ništa bitno ne radi bez pitanja Amerike? Tačno je. Da li je time potvrdio ono što smo svi znali, da mu je ideološko-politički mentor Amerika? Tačno je. Da li je tačno da su ga oni spasili “ duge robije” u Hagu? Tačno je.

E, pa ako su sve ove premise tačne, onda mora biti tačan i zaključak: Da iza u istoriji sveta nezabeleženih visokih carina na srpsku robu od 100 odsto ne stoji nikakvo falš rukovodstvo ionako falš države, nego samo i jedino administracija Donalda Trampa, koja i dalje slepo gura ovu svoju narko-državu u okrilje evropskih naroda…

Ovo je ništa drugo, nego osveta Jenkija Srbima, zbog toga što su za poslednjih nekoliko godina uradili mnogo na “otvaranju očiju” mnogim  rukovodstvima svetskih država, zbog čega više nemaju većinu za svoje hegemonističke planove i ubacivanje narko-države u sve svetske institucije i organizacije!?

Za fijasko koji je na nedavnoj Skupštini Interpola doživeo predlog Amerike da narko-državu svrsta u red svetskih policajaca – neko mora da odgovara? A, ko će drugi, nego opet Srbi… Opet se Srbi kažnjavaju ni krivi ni dužni… Ovoga puta strašnim ekonomskim merama, gorim od onih koje su nekada davno radili nacisti, spaljivanjem jevrejskih knjiga!? Paljenjem srpskih proizvoda, posebno prehrambenih, učinili su možda do sada i najveći greh prema svemu, prema stvoritelju sveta, što im “on” nikako neće  oprostiti…

Amerika time podržava  otvaranje možda do sada najveće humanitarne katastrofe ostavljajući Srbe na Kosovu, bez preko potrebne hrane, lekova, pa čak i kiseonika za operacije u bolnicama!?

Pitamo se samo, da li će svet opet ostaviti na cedilu Srbe, kao kada su ih proganjali i ubijali u Hrvatskoj, kao kada su ih šiptari klali po Kosovu i sada kada ih ostavljaju bez hrane i lekova… Da li će isto uraditi kao kada je Makron predstavnika sile pobednice u Velikom ratu gurnuo pozadi, a “svog Frankeštajna” stavio tik iza predstavnika sila pobednica?

Ništa nas više ne može iznenaditi, pa ni novi zločinački potez protiv Srba uz odobrenje te, za nas, toliko poštovane Amerike… Kolumbo se do sada stotinu puta “prevrnuo u grobu”!?

P.J.

Оставите одговор