Bakarec hirurški precizno skenirao sve Djilasove još uvek nekaznjene “ lopovluke“?!?

Svi u Srbiji znaju po “lopovluku“poznatog Dragana Đilasa, zvanog “Đitler“ ili “Riđi“ koji je sa svojim pajtosima svojevremeno praznio narodnu kasu ostavljajući iza sebe pustoš privatizacije i sivilo. Iako ga zna cela Srbija, svi u Srbiji ne bi znali za sve njegove marifetluke, otimačine i pronevere da nije britke reči oštroumnog i pravičnog Nebojše Bakareca, narodnog poslanika i čoveka koji je iz naroda i za narod.

Nije mi promakla lavovska borba gospodina Bakareca, čoveka koji nikada nije, za razliku od Đilasa, živeo OD politike, već je, oduvek živeo ZA politiku vodeći se principima poštenja, etičnosti i poštujući narod i svoju državu. Dakle, sušta suprotnost Đilasu. Upoređujući ova dva čoveka mi, danas, u Srbiji , ovde i sada, možemo uporediti i dve slike društva. Jedna je, ona većinska, kojoj pripada Nebojša Bakarec i koja je napredna, patriotska, sposobna da brine o svakom svom građaninu a druga je Đilasova, manjinska, koja na državu gleda kao na feud za uhlebljenje za svoju “gradžaniju“ kojoj smeta sve što je srpsko.

Hirurški precizno, Bakarec raskrinkava Đilasa i ostatke“lopovske“ hobotnice koja se predstavlja kao nekakva opozicija. Sažeto, decidno i krajnje efikasno Nebojša Bakarec je pred javnosti ogolio Đilasa kao oligarha koji sa poznatom košarkašicom javno vara suprugu sa kojom ima dvoje dece. Pokazao je, kada malo ko sme, “vajnu hrabrost“ Đitlera koji je prebio tasta od 70 godina, starca, koji je branio svoju ćerku od riđeg “lopova“ koji neće da plati alimentaciju sopstvenoj deci!? Bakarec razotkriva da je, dok je bio gradonačelnik, Đilas pokrao Beograd na čijem je bio čelu! Dokazuje da je , obavljajući tri državne funkcije ojadio svoju državu za 619 miliona evra!?

Hrabrim perom i britkom reči, Nebojša Bakarec javnosti otkriva da je Đilas platiio 9000 funti iz budžeta Grada da bi sebe okitio lovorikama najmenadžera iako nema nikakve kompetencije za takvo priznanje!?

Bakarec ukazuje na Đilasovo pljuvanje siromašnih studenata koji su mu dobacivali da je “lopov“, i to, okružen svojim gorilama!? Deci, studentima, budućnosti ove zemlje psovati znači psovati svoj Grad, svoju zemlju, dakle, psovati i pljunuti na samoga sebe!

Kada se svako plaši Đilasa i njegovih slugu, Bakarec hrabro napada žutog “lopova“ koji je javno pozivao svoje poslušnike da spaljuju knjige i javno proganjaju porodicu toga kome su knjige spalili! Kada se jasno sa krovova zgrada moglo čuti “Đilase, lopove“, malo ko, sem gospodina Bakareca, je smeo da izađe i kaže u lice javnosti sve što je realnost “žute lopovske hobotnice“ Dragana Đilasa!

Hvala Nebojši Bakarecu što nam je glasno rekao da ta kukavica, Đilas, nema hrabrosti da se kandiduje ni za jednu funkciju već podmeće svoja kukavičija jaja da, umesto njega budu kandidovani. Samo što se i njima, mučenicim, cela misija završava tu, na kandidaturi, jer ih narod neće. Narod zna , vidi sve , jer, narod je glas Boga!

Hvala Nebojši Bakarecu što je pozvao Đilasa da odgovori da li se uplašio i šćućurio u stranačkim prostorijama, okružen gorilama, dok je “strašna“ Biljana Ante Portas (pred vratima)!

Hvala Nebojši Bakarecu što predstavlja normalnu , poštenu Srbiju i ne haje za strah već udara pravo u glavu lopovluka i kriminala! Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću što ima ljude poput Bakareca u svojim redovima! Znam da je Srbija sa njima sigurna!