Baš morbidno: Sluge liju krokodilske suze za žrtvom “zlih gospodara”!?

Za koga ili zbog čega će sutra neki šetati? Da bi svojim gospodarima pored Oliverove glave, prineli još neku? Učinili da Srbin udari opet na Srbina. Zar “sluge ubica” da oplakuju ubijenog tako što će javno suditi i presuditi nekom drugom? Ne dozvolite da se jedan zločin sakrije najavom novih, a da  mrtvog Olivera Ivanovića tobože više  poštuju nego živog?! Da Oliver bude samo kolateralna šteta što u prevodu znači, opravdano ubijanje nedužnih zarad viših ciljeva, kao što je to nama već  objašnjavao portparol NATO, Džejmi Šej, tokom terorističkog bombardovanja SR Jugoslavije i ubijanje nedužnih civila!?

Nekada su se srpske glave prinosile oltaru slobode, isključivo zbog  opstanka sopstvenog naroda… Miloš je kumovsku doneo na noge turskom paši, ne zbog sebe, već zbog Srbije, da bi sprečio “novo stradanije”, da bi opstao bar neki dimnjak u napaćenoj i sirotoj Srbiji!?

Glava Olivera Ivanovića sigurno nije “pala” zbog Srbije ili srpskog naroda. Ali je izgleda  “pala” zbog onih koji Srbiji i njenom narodu nikada nisu mislili dobro, niti su išta ikada uradili dobro za nju?! Ali zato hoće da je stave u zobnicu onih koji to nisu uradili. Niti bi ikada. Hoće taj vodenički kamen da okače oko vrata njenog predsednika. Da svojim gospodarima upru prst u onoga ko sigurno nije, da bi sakrili one koji sigurno jesu! Da bi se dodvorili onima koji su izmišljali leševe i krvoprolića širom sveta, od Tjenanmena, Temišvara, Bosne, Račka, Markala, Iraka, Sirije, Egipta, Libije…

Sutra će šetati i galamiti “njihovi zombiji”. Prizivaće sugrađane, da i oni budu deo “opela istini. Posredstvom satelita, iz štaba CIA I Pentagona nadgledaće domete još jedne svoje manipulacije, obznane širokih narodnih masa, ( što je odavno postala  naučna disciplina na zapadnim koledžima) u neskrivenom  pokušaju da još jednom prevare srpski narod: da oplakuje onoga “koga su oni ubili”, ne zato što im je lično smetao, nego što su verovali da će biti dobar (mrtvi) Trojanac  za novo urušavanje Srbije i njenog naroda. Kakve li ironije i tragikomike, da Olivera oplakuju oni koji ga živog nisu mogli očima gledati?! Dok u isto vreme, na društvenim mrežama danima iz inostranstva traje neviđena   propaganda linča i odmazde  prema državi Srbiji – optužujući je za nešto što nije učinila. Za  ono što je čak ni lideri  narko države na Kosovu još uvek nemaju smelosti niti petlje da je optuže…

Zašto samo Srbi ništa ne uče iz svoje istorije. Zašto se samo Srbi opet sapliću o isti potureni kamen?

Opet jedna srpska glava treba da bude povod za stradanja na hiljade drugih. Dokle više? Jel zbog  bezočnih, mafijaških interesa zapadne satanokratije oličene u “pretorijanskoj hordi” koja ruši sve pred sobom skoro čitav jedan vek.  U po bela dana ubili su Olivera!?  Hladnokrvno, kako uglavnom rade oni koji se ničega ne boje. I oni koji su sigurni da nikada neće biti prokazani niti uhvaćeni.

Godinu dana posle, sve smo sigurniji u ovo što skoro svaki Srbin zna: da o likvidaciji Olivera Ivanovića u Severnoj Mitrovici manje znamo nego što smo znali nekoliko sati posle zločina!? Zašto? Zbog čega?

Zato što to iza svega stoje  jahači nove apokalipse zvane tzv. IV generacije modernog ratovanja na našoj planeti. Zato što ne žele da obelodane istinu koju imaju snimljenu kao niskobudžetni akcioni film. Sve znaju. Imaju. I video i tonski. Samo imaju jedan problem koji, evo, traje punih godinu dana: kako za to optužiti Beograd?

E, u tome traže podršku prvo mirnih građana šetača, potom bundžija, zatim  demonstranata, narikača, dobošara, akindžija i azapa…Sve dok  šetači I publika ne prerastu u gomilu i hordu! Hoće zulum da čine, jer je opet Srbija  postala neposlušna! Dostojanstvena, drčna.. A, to oni neće. I za to ne biraju način niti cenu!

E.E.

FOTO: mc.rs

Оставите одговор