Beogradske bahanalije Azijata – Jeremićevih učitelja i donatora!?

Belosvetske protuve rado viđeni gosti lidera “stranke bez glasača”:

Hong Kong, azijska centrala za biznis, tajkune i sve druge belosvetske moćnike! Neki ga zovu i izistinskim mafijaškim gradom-državom, ali i glavnim mestom bluda i razvrata… Kako se u sve to uklopio naš Vuk Katar Jeremić, politički junoša s pedigreom engleskog djaka sa američkim političkim pečatom i željom da animira ruske političke tajkune! U vreme kad ga Srbija uopšte nije zanimala, a Đilas isterao čak iz Demokratske stranke, a nije bio “uhvatio let za Njujork, Moskvu ili Vašington” – odjednom dobar mu je postao i Hong Kong! “Izgubljen i ostavljen od čopora”, “mali Vuk” počinje da koketira sa onim što mu je jedino preostalo: Azijatima, Afrikancima, prebogatim berzanskim špekulantima, igračima samo za najveće prljave igre na kratke trange-frange staze:

Samo Vuk Jeremić misli da je on zaslužio svojim nekim političkim kvalitetima to društvo i njihovih saradnika na Zapadu – tvrdi dobro obavešteni izvor antikorupcijskog portala Embargo. – On je godinama ranije bio predviđen za predsedavajuću stolicu u UN, a da je on mislio da je to sam izborio svojim ličnim kvalitetima. “Mali” je oduvek bio poslušan, kad je trčkarao po Njujorku i Vašingtonu tražeći svoju vezu za visoko političko društvo. Kad nije uspeo da se nametne Amerima niti Englezima kao ozbiljan politički igrač, jer nikako nije mogao da za njihove interese uspostavi dobre kontakte u Moskvi, Vuk je morao “ na popravni, pa je tako gurnut u ruke bivšeg ministra unutrašnjih poslova Hong Konga, Patrika Hoa i njegove ekipe” u kojoj je prednjačio takođe bivši ministar spoljnih poslova Senegala Tidijan Gadio i drugi… I nije čudo što su oni među prvima uhapšeni zbog mita i korupcije prema nekim afričkim liderima? Tek će se klupko odmotavati prema nekim moćnim političarima i biznismenima..
U svojoj naivi, Vuk Jeremić se brani u javnosti kako su pre njegovog izbora za predsedavajućeg Generalne skupštine UN sve zapadne tajne službe radile provere njegovog rada i poslovanja i sve je bilo čisto”!? Pa, naravno da je tada bilo čisto, jer su to bili počeci solo karijere Vuka Jeremića!? Još je bio u pripremi onoga što će potom uslediti. A, to je osnivanje njegovog CIRSD_a, ( Centra za međunarodnu politiku i održivi razvoj). Onda su ga kroz donacije pomenuti međunarodni mafijaški lobi krugovi “uzeli pod svoje sa redovnim godišnjim uplatama” koje su za naše skromne ekonomske uslove zaista bile astronomske.
Te pare, koje su isle posredstvom ovih uhapšenih, prvenstveno Patrika Hoa i ostalih su omogućile Vuku Jeremiću da se ponaša bahato i široko, da se sasvim izdigne iznad srpskog naroda, ubeđen da će ga prihvatiti kao nekog najuzvišenijeg političara – tvrdi sagovornik Embarga. – Čovek koji troši par stotina evra samo za ručak, puši najskuplje tompuse u svojoj naivi umislio je, da je bogom dan, da je novi Tito ili bar kao njegov po majci, babo!
Svi koji su imali čast da budu među zvanicama u beogradskom hotelu Metropol, kada je lično dolazio Patrik Ho da nekim izmišljenim predavanjem podrži “ svoga najsvežijeg štićenika” mogu posvedočiti koliko je sve odisalo nekom umišljenom odvažnošću, lažnim sjajem i odsustvom svake veze sa srpskom realnošću!? Otuda, Jeremićeva priča, kako se vratio u Srbiju da ovde radi i troši donacije ( od belosvetskih protuva!?) ne pije vodu! Vratio se u Srbiju, jer nije imao gde? Ako je onakav kakvim se non-stop predstavlja ( harvardski i ko zna sve čiji đak?) pa zašto ga ne uzeše Amerikanci, Englezi? Nego su ga “pod svoje uzeli” mafijaški bludnici i razvratnici Hong Konga za koje se i tada znalo da će vrlo brzo ići s one strane brave?!
Naravno da se to očekivalo, jer svetski biznis ne trpi dugo mešetare i lažne posrednike ovoga tipa, kao što su bile mecene Vuka Katar Jeremića. Donacije koje su mu do sada uplaćene, bile su samo mrvice sa prebogate trpeze! Iako samo mrvice, vrlo brzo su shvatili da su uludo baš bačene… Da su veće šanse da se Hong Kong potopi i nestane u nekoj svetskoj kataklizmi, nego što će Vuk Jeremić osvojiti vlast u Srbiji!? Znajući to, boravak u Beogradu su iskoristili da osete sve perverzne čari našeg noćnog života.. Ali, njih nije zanimalo da pred starletom ( kurvom) goli stoje i drže govoranciju, kao da su za nekom mnogo važnom govornicom?! Kao neki..Što je već viđeno! Oni su “probali ono što je trenutno bila najbolja erotska ponuda”…
E.E.

Оставите одговор