Član Gradskog veća Kikinde: Bodrožić mi je pretio

Član Gradskog veća Kikinde Milivoj Linjački izjavio je da mu je danas na ulici pretio i psovao ga vlasnik i urednik nedeljnika Kikindske novine Željko Bodrožić, te da je incident prijavio policiji jer je zabrinut za svoju bezbednost.

Kako je naveo na Gradskom trgu, kada je išao ka službenom parkingu, Bodrožić mu je prišao i počeo da ga vređa, psuje i preti.

Za Bodrožića kaže da „ima istoriju takvog ponašanja“, da je poznat policiji po tome i obračunu sa političkim neistomišljenicima, a da se predstavlja i „kao koordinator Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića“.

– Brinem za svoju bezbednost, jer ako je od danas krenulo verbalno na ulici, to lako može da preraste i u fizičku pretinju i nasilje – kaže Linjački Tanjugu.

Linjački dodaje da je član SNS koji kao i, ističe, cela stranka, čestito i pošteno obavlja svoju dužnost.

– To što se nekom ne sviđa, ne znači da može da mi na ulici preti – naglašava Linjački i navodi da je više od mesec i po dana izložen neargumentovanim napadima Bodrožića u njegovim Kikindskim novinama.

Linjački kaže da je Bodrožić objavljivao kako ne radi dobro svoj posao u Gradskom veću i iznosio laži, pa i lične uvrede.

– Tada sam počeo da odgovaram argumentovano da to nije tako, ukazivao sam da je to što piše apsolutna laž – navodi LinjaČki i dodaje da je Bodrožić u Kikindskim novinama objavljivao sve mnoge uvrede na njegov račun, pa i da bi mogao da bude samo ležeći policajac.

– Da li to znači da apsoutno misli da me vozila gaze svaki dan – pita Linjački i dodaje da je od Bodrožića dobijao i mejlove.

Ne želim, ističe, da budem žrtva nekoga ko drugačije misli i ko nema način da se argumentovano obračuna sa neistomišljenicima.

Preuzeto sa: Tanjug

Foto: www.mc.rs

Оставите одговор