Čopor “batinaša, Vuka Tompus Jeremića” – pretukao na kućnom pragu 54-godišnjeg aktivistu SNS!

Siledžijska politika Jeremića, Đilasa i Kene u Smederevskoj Palanci:

Da je izmišljena priča o napadu na “kriminalca” koji vodi izborni štab stranke Vuka Jeremića u Smederevskoj Palanci bio je samo alibi za unapred smišljeno nasilje,dokazalo se sinoć!?  Višednevni poziv Vuka Jeremića na linč članova Srpske napredne stranke, kao nastavak politike mržnje viđene tokom izborne kampanje u Beogradu, dobio je brutalan epilog:

Deset siledžija, kako su I policiji saopštili svedoci, predvođenih Igorom Milenkovićem Mačkom, čovekom  koji je bio direktni učesnik osmogodišnje pljačke Smederevske Palanke, sinoć je u Vodicama pretuklo pedesetčetvorogišnjeg Dragana Mihailovića, aktivistu SNS!

Jeremićevi batinaši su se sa tri automobila vozili selom i tražili žrtvu, tvrde očevidci onoga što je prethodlilo ovom vanbdalskom činu pripadnbika lažnog svetskog elitnog političara sa tompusom u zubima I šampanjcem u rukama!?  Mihailović je izgleda bio idealan. Bio je sam, a njih samo deset.  Isti izvori koji su dali izjave u policiji tvrde da je “metalni bokser na ruci Mačka bio dokaz njegovih  jasnih namera”…

Poput čopora izgladnelih i besnih vukova “sa daljinskim predvodnikom Vukom tompus Jeremićem”, tuklo je čoveka od 54 godine ispred porodične kuće! A onda su pobegli!

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta i Mihailovića prevezla do hitne pomoći. Konstatovane su teške telesne povrede. Svedoci su odmah identifikovali neustrašive batinaše Vuka Jeremića. Kako portal epodunavlje saznaje, istražni organi intenzivno tragaju za Igorom Milenkovićem Mačkom, šefom izbornog štaba stranke Vuka Jeremića u Smederevskoj Palanci i njegovim saučesnicima, koji se sumnjiče da su izvršili ovo teško krivično delo?!

Ko je begunac Milenković?

Inače, ovo nije prvi slučaj nasilja čiji je direktni učesnik Milenković. U maju prošle godine, u noćnim satima, “Mačak”, tada član Demokratske stranke, verbalno i fizički napao je bivšeg predsednika opštine Smederevska Palanka Toplicu Pintorovića ispred njegove zgrade. Pintorović je napadnut zato što je na konferenciji za novinare javno govorio o malverzacijama u fudbalskim klubovima dok je DS u ovoj podunavskoj opštini bila na vlasti, kada je od 2011. do 2016. godine iz budžeta opštine „ispumpano“ milion evra.

Milenković je poznat kao blizak saradnik i čovek od najvećeg poverenja doskorašnjeg predsednika opštine i lidera DS u tom gradu Radoslava Milojičića Kene, u čije vreme su opština, javna preduzeća i ustanove zadužene za TRI MILIJARDE DINARA. Opštinsko javno pravobranilaštvo podnelo je krivičnu prijavu protiv Milenkovića, tada predsednika seoskog fudbalskog kluba u Vodicama, kojem je preko Centra za razvoj sporta, iz budžeta opštine Smederevska Palanka, za samo godinu dana uplaćeno neverovatnih 13.500.000 dinara. Neverovatnih zato što se klub takmičio u opštinskoj ligi, dakle u najnižem rangu takmičenja.

Pomenuti seoski klub, uprkos dobijenih 110.000 evra, te godine nije završio takmičarsku sezonu, a teren im se zakorovio! Drugi seoski klubovi taj novac ne bi dobili ni za 20 godina takmičenja. Ne postoji dokumentacija na osnovu koje je novac uplaćen, niti za šta je potrošen. Milenkoviću se na teret stavlja i da je meštanima Vodica nudio novac da na lokalnim izborima glasaju za odborničku listu Narodne stranke, pokušavajući da na taj način umanji izborni poraz.

Dok se čekaju rezultati istrage, MIlenković se uspešno prebacio u novu stranku Vuka Tompus Jeremića, nekadašnjeg šefa srpske diplomatije i bivšeg visokog funkcionera DS-a! Pripadnika takozvane lažne srpske elite, čoveka koji je “zakucao sudbinu Kosova po želji secesionista”… To je političar koji je, u vladi Mirka Cvetkovića kao ministar spoljnih poslova, trošio na mesečno 30.000 evra građana Srbije, samo na “ putovanja“!? To je u istoriji Srbije najveći limit državnog činovnika na službenoj kartici.

Jeremić, jedan od ključnih ljudi “korumpirane” organizacije DS! Nezvanično, on je  raspolagao sa 20 miliona evra keš para, “nastalih korupcijom i sakrivenih u crnim fondovima” Demokratske stranke. Višemilionski crni fond DS najviše se napunio kada je 2010. nekoliko uticajnih demokrata, pre svih Vuk Jeremić i Boris Tadić, odlučili da finansijski podrže demokratu Rama Emanuela, desnu ruku predsednika SAD Baraka Obame, u trci za gradonačelnika Čikaga, sve  kako bi osigurali inostrano lobiranje protiv SNS?!

Tompus Jeremić je trebalo da bude glavna veza „žutih lopova”, dok je link sa američke strane trebalo da bude prijatelj i rođak Rama Emanuela, demokrata Rod Blagojević. Blagojević je uhapšen 2008. godine, dok je još bio guverner. Uhapšen je zbog korupcije, pokušaja iznude novca iz kampanje, prevare putem interneta i drugih zločina.

Plan im nije uspeo, a novac je nestao. Tadić, Đilas i ekipa optužili su Jeremića za krađu, a potom su ga i izbacili iz DS. Ubrzo je osnovao NGO. Nikada nije objasnio od kojih para vodi luksuzan život i finansira svoje privatne organizacije? A bahati se po najelitinijim beogradskim i svetskim restoranima, kafićima, papreno skupim banketima i belosvetskim trućanjima i naklapanjima u beogradskom hotelu Metropol…

Kao i svaki drugi stanovnik Srbije, Dragan Đilas, sin medicinskih radnika, od studenta osrednjih intelektualnih sposobnosti, “švercera šunki iz Češke i perača prozora po Londonu”, postao je tajkun krajnje sumnjive poslovne biografije. Iako je on javno na Javnom servisu nedavno rekao, “ kako je bogat ušao u politiku sa kućom na Senjaku”!?!

Istine radi, nije sve počelo aktiviranjem u Demokratskoj stranci, ali je tog trenutka cena njegovih privatnih firmi dostigla enormnu vrednost, a mogućnosti njegovog daljeg bogaćenja postale su neograničene.

Njegov motiv  ulaska u visoku politiku sasvim je jasan. “Profesionalni falsifikator” stvarnosti u Srbiji bio je gospodar marketinškog prostora u svim medijima. Tu moć menjao je za mesto u Izvršnom i Glavnom odboru DS. Dokazano nasilni lik, jedan od kreatora tranzicionog banditizma, iako opsednut novcem, nikada nije krio želju za vlašću. Razlog je evidentna potreba za građenjem sopstvenog kulta ličnosti, poput Adolfa!? To je onaj Kurirov “Đitler”…

Vreme vladavine “političkog i ubice diktatora” Borisa Tadića, obeležili su sukobi interesa, kršenja zakona, korupcionaški skandali i afere u svim sferama društva, pokušaj masovne pljačke građana naplatom nepostojećih dugovanja preduzeću Infostan, razvlašćivanje prigradskih opština, masovni dolazak plaćenih partijskih funkcionera u izvršnu vlast Grada, gradskih opština, u upravne i nadzorne odbore brojnih preduzeća. Zbog njega su i vrapci pobegli iz Beograda.

Ništa manje za pomenutom dvojicom ne zaostaje ni njihov lokalni učenik, Radoslav Milojičić Kena, protiv koga je u prethodnom periodu podneto više od 45 krivičnih prijava zbog višegodišnje pljačke Smederevske Palanke!?  Ostao je bez zaštite prijatelja u „malim“ tužilaštvima.  Upućeniji tvrde, da je došlo vreme da se fioke Višeg tužilaštva u Smederevu, posebno zamenika tužioca Kuzmanovića, otvore, po naredbi drugih državnih organa!?

Bez obzira što se Kena I u ovoj kampanji aktivirao tvrdeći kako se njemu I njegovim aktivistima preti, čak I pištoljima?! Kena po ko zna koji put opet želi da se sakrije iza lažnih frka koje sam proizvodi…

Opštinski javni pravobranilac u Smederevskoj Palanci Zoran Stojkovac podneo je krivične prijave protiv Kene, ali ovoga puta Tužilaštvu za organizovani kriminal i specijalizovanom tužilaštvu koje se bavi borbom protiv korupcije i privrednog kriminala.

Odgovaraće zato što je zajedno sa pojedincima iz  SPS-a  građane Smederevske Palanke držao u izolaciji, u mraku, bez vode, bez puteva, zato što im je uništio zdravstvo, školstvo, sport, kulturu, javna preduzeća, zato što je ukrao vodovod Glibovac – Kusadak… Zato što je “sa Šutanovcem uništio Dom JNA”, zato što je kupovao najk patike za 23 miliona dinara…

Odgovaraće zato što je Smederevsku Palanku zadužio TRI MILIJARDE DINARA. To je tri godišnja budžeta ove devastirane opštine, odnosno 1.400 dvosobnih stanova ili 480 kilometara asfaltiranih puteva širine pet metara, na stotine novih škola, vrtića, domova zdravlja, sportskih terena, dečjih igrališta, na hiljade novih radnih mesta…

Preuzeto  sa epodunavlje.rs

Оставите одговор