Danijela Lovrin deli otkaze u besu i nezadovoljsvu zbog izbora u Šapcu

Direktorka javnog preduzeća „Vodovod“, Danijela Lovrin  uručila je otkaz predsedniku sindikata „Sloga“, vodoinstalateru Ivanu Vasiću ,zbog navodne povrede radne dužnosti, a zapravo kako tvrde njegove kolege, samo zato što je član SNS-a.

Udruženi sindikat  Srbije ’’Sloga“ su osudili nezakonit otkaz Ivanu Vasiću  predsednika tog sindikata u Vodovodu, koji je bio, kako su naveli u saopštenju politički motivisan od strane direktorke sa liste „Nebojša Zelenović-Šabac je naš“. On je navodno povredio radnu  obavezu  oko upotrebe identifikacionih privezaka  za koji je prijavio nestanak ,ali je kako Sloga navodi na meti direktorke, samo zato što je član SNS—a. Lovrinka je u saopštenju koje je dostavila, poručila Ivanu da pravdu potraži na sudu, a sindikatu Sloga da je ne traže u medijima. Pri tom je na nekoliko mesta u pisanom saopštenju, navela i nadimak Ivana Vasića.

Danijela Lovrin ovim činom nikog u Šapcu nije iznenadila – Desna ruka Dušana Petrovića, zajedno sa sestrom bliznakinjom Valentinom, članicom GIK-a, pokušava da na silu boga produži koji dan vlasti Zelenoviću i sebi.  Na kraju mandata ponašaju se isto kao pre 20 godina kada su došli na vlast i radili šta su hteli bez osećaja odgovornosti. Nagrabile su sestre bliznakinje sebi lepe funkcije, seleći se iz jednog javnog preduzeća u drugo. Na početku vlasti, uz pomoć kriznih štabova, medija, upadali su u firme, maltretirali ljude, terali bivše direktore da bez zakonitog otkaza predaju vlast njihovim pulenima. Tužna je slika bila kada su upali nekoliko njih  u preduzeće, pa se posvađali ko će koju kancelariju da dobije. Umalo se nisu potukli naočigled zabezeknutih radnika, koji su znali da im ovakvi ništa dobrog neće doneti.

Na dan izbora, kao pomahnitala Danijela Lovrin je trčala naokolo, preteći da će preskočiti ogradu u Majuru da vidi koga ima u dvorištu jedne kafane, da identifikuje kola, da ljude koji su tu bili naziva kriminalcima, da ih poziva da skinu  zaštitne maske od korone i vidi lice. Predstavila se da dolazi u ime građana, a došla je u svoje ime i Zelenovićeve bulumente, da zadrži pozicije i ostane na vlasti. Znaju dobro Lovrinke, koliko su nepravde zajedno sa Dušanom i Nebojšom naneli gradu i da će ih biti sramota da pogledaju u oči svojim sugrađanima. I šta joj je drugo ostalo, već da napakosti  poštenom vodoinstalateru i ostavi ga bez hleba. Na svu sreću, neće još dugo, jer bez obzira što zajedno sa bliznakinjom Valentinom smišlja svakojake smicalice kako bi se izbori u Šapcu ponovili. Briga njih za građane koje su maltretirali da dva puta idu na izbore i pokušavaju da iznude i treći krug . Neka oslušnu one koji su do sada glasali za njih, koliko su im se smučili i sve će im biti jasno.

Оставите одговор