DEMONTIRANJE! Koga može da optuži totalno iskompromitovana jeftina opsena ličnost – osim da ukaže na prljave namere nalogodavaca?

Da u pokušaju spasavanja nemogućeg Petrovic i Zelenović ne biraju niti način niti sredstvo da blamiraju one kojima očigledno nisu ni do kolena – najnoviji je dokaz novog opusa kobajagi novinarskog rada na TV Sabac?!
Da li iko može da poveruje u priču nekoga ko se skriva iza pokrivalice i koji javno priznaje da je zavisnik i da je robijao? Da li iko može da poveruje da takva osoba ima bilo kakav kontakt sa prvim čovekom opstine Ruma, buducim gradonacelnikom Šapca ili liderom patriotske srpske stranke?
Naravno da ne može! Niti će! Jer, ova agonija u kojoj plutaju teški gubitnici sabackih izbora izgleda više nema granica niti obzira?!
Šapčani su odmah prepoznali lika koji se krije iza pokrivalice? Reč je o Ivanu Stojanoviću iz Klenka, opstina Ruma dugogodišnjem zavisniku od narkotika, čoveku koji je osudjivan i koji je robijao više godina za teška krivična dela…
E, sad procenite sami, da li takvoj osobi iko može verovati i prihvatiti zdravo za gotovo sto priča krijući lice? Ako je u pravu, zbog čega je sakrio lice? To da se plaši nečije osvete je sasvim iskljuceno, jer je ceo Sabac odmah provalio o kome je reč i upravo zbog njegove prošlosti i “ poslovicne neuracunljivosti” nikome ne pada na pamet da se takvom čoveku sveti?!
Naprotiv, njemu treba pomoći da se ukljuci u redovan život, ali sigurno nije odabrao pravi put lažima da je imao neke kontakte sa najzvanicnijim ljudima celog regiona…
Osim, Ivanu, treba pomoći i autorima i nalogodavcima ove skaradne priče: Ako ne u novinarstvo, bar ih treba vratiti u normalan gradjanski život i naučiti postovanju dostojanstva čak i politickih protivnika…
Time bi pomogli i ovom nesretnom čoveku, koga su zloupotrebili na najstrašniji način…


Ekipa Njuz Šabac


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *