Desničari podneli krivičnu prijavu zbog GAŽENjA ZASTAVE SRBIJE U SRAMNOJ PREDSTAVI! (FOTO)

Delegacija Srpske Desnice, na čelu sa predsednikom Mišom Vacićem, predala je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv autošovinista, reditelja i glumaca sramne predstave ,,Kad mi ubijeni ustanemo“.

Prijava je podneta protiv reditelja Zlatka Pakovića, glumaca Ivana Jevtovića, Borisa Milivojevića, Vihada Džankovića, Andreje Karčagin i Katarine Jovanović.Predstava je premijerno odigrana 24.09.2020. godine u Centru za kulturnu dekontaminaciju, u produkciji Helsinškog odbora za ljudska prava. Takođe, 26. i 27.09, pomenuti su izvršili krivično delo Povreda ugleda Srbije, tako što su gazili zastavu Republike Srbije koja je bila ispisana imenima za koja tvrde da su nastradali.

Image may contain: text
No photo description available.

Reditelj se goni još i za Povredu ugleda zbog rasne, verske i nacionalne ili druge pripadnosti tako što se pojavio u okrvavljenoj svešteničkoj mantiji vređajući većinsko stanovništvo na verskoj osnovi.

Ovo je poruka svim budućim pokušajima autošovinista koji pod plaštom umetnosti svaljuju krivicu na Srbiju i srpski narod kao jedinog krivca u sukobima, poštujući sva prava i slobode, uz poštovanje žrtava sa svih strana, da dobro razmisle na koji način će blatiti svoju Otadžbinu. Dosta su nekažnjeno prolazili svi koji kaljaju ugled države u kojoj zarađuju i žive. Nećemo dozvoliti da zastavu pod kojom su ginuli preci braneći teritoriju od osvajača blate drugorazredni glumci i plaćenici zapada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *