Direktorka šabačkog komunalnog priznala skandal nad skandalima: “Nije moglo drugačije”, kad njeni šefovi vole samo “praseće” kao Srećko Šojić!?  

Potvrđen skandal nad skandalima u Skupštini grada Šapca! Još jednom su, ni krivi ni dužni, mali nevinio prasići bili tema u najvišem zakonodavnom telu šabačke vladajuće “despotije”!?

Naime, direktorka JKP Vodovod i kanalizacija, dipl.pravnik, ( kadar DS-a), Daniela Lovrin Gavrilović na današnjoj 25.sednici Skupštine grada Šapca pred svim prisutnim odbornicima, pred prisutnim novinarima – priznala je da su za zakup zemljišta zaista uzimali i prasiće, kako je to uostalom i pisalo u Aneksu ugovora sa zakupcem Slobodanom Ilićem!?!

Po njenim rečima, koje su čuli svi prisutni odbornici, rekla je,  nešto što je dodatno zapanjilo prisutne opozicione odbornike. NIje ni trepnula kada je kazala: “Nije moglo drugačije”, u stilu “tako smo morali da uradimo”!? Naravno, da su se opet odbornici vladajuće koalicije “pravili blesavi”, “ kao nisu odavde” i tome slično… Baš  zbog njih, takvog nipodoštavajućeg stave većine šabačka javnost se pita:

Da li je moguće da se u Srbiji, na bilo kom delu njene teritorije ne mogu praviti obligacioni odnosi bez “prisustva prasića”, trgovine kao u doba feudalizma, ma prvobitne razmene dobara!?

Ili, ono što je mnogo tragičnije i poraznije za “ slobodarsku šabačku demokratiju”, ovo je dokaz sa kakavim partijskim kadrovima raspolaže gradska vlast?  Možda su toliko ogrezli u “bezakonju, samovlašću i bahatosti” da ih baš briga što prave ovakve ugovore, što im je malo svega i što ih uopšte ne dotiče šta će reći šabačka i cela srpska javnost!?

Njima je njihov Don rekao da su zaštićeni i da ne brinu i ako “Zelenko obuče odelo na poprečne pruge”?! Poslaće oni nekoga drugog u Strazbur, ako ovaj “ ode u Kinšasu”…

E.E.

 

 

Оставите одговор