Direktoru SRPC ‘Milan Gale Muškatirović’ STIGLE PRETNJE SMRĆU dan pre konferencije na kojoj je planirao da predoči dokaze BASTAĆEVIH MALVERZACIJA

Direktor Sportskog centra “25. maj – Milan Gale Muškatirović” Jovan Knežević dobio je večeras pretnje telefonom “da je sledeći na spisku za likvidaciju”.

Incident se dogodio tako što je nepoznato lice pozvalo telefonom suprugu Jovana Kneževića i pretilo njenom suprugu i deci. Knežević je pretnje prijavio policiji.

Jovan Knežević sa saradnicima zakazao je za sutra u 10 i 30 sati u prostorijama SC “25. maj – Milan Gale Muškatirović” konferenciju za štampu na kojoj će objaviti nove dokaze o malverzacijama Marka Bastaća i njegovih saradnika u ovom sportskom centru.

Grad Beograd je u julu mesecu preuzeo sportski centar od gradske opštine Stari Grad zbog dugova koji su veći od milion evra i malverzacija u poslovanju zbog čega je dovedeno u pitanje funkcionisanje centra.

Grad Beograd je, na osnovu nalaza Budžetske inspekcije grada, podneo dve krivične prijave protiv Marka Bastać i to zbog malverzacija u gradskoj opštini Stari Grad i SC “Milan Gale Muškatirović”.

Preuzeto: Pink.rs

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *