Đilas po Šapcu “ kupi žestoke momke”… Jel za ulične nerede?!

Izgleda da opozicija u Srbiji više nema poverenja u birače, pa do vlasti će pokušati nekim drugim metodama…

Na marginama nedavnog samita, na izborima propalih lidera opozicije u Šapcu, kod “starog lisca Don Dušana Petrovića i njegovih satelita Zelenovića i Pajića ”, dešava se nešto što samo ide u prilog tezi da se u Srbiji ozbiljno pripremaju i druge metode borbe za vlast!? Hrabre sami sebe krilaticom “kad nešto ne mogu da dobijem milom, onda ću silom”…
Naime, samoproklamovani lider srpske opozicije, Dragan Đilas imao je “tajni sastanak sa jednom grupom lokalnih motordžija” na periferiji Šapca!? Nisu hteli da se viđaju u gradu, u nekom kafiću u centru, jer bi bili odmah primećeni, a izgleda da je i jednima i drugima bilo stalo da budu što manje zapaženi… A, zašto bi Đilas potezao put iz Beograda da se tek tako vidi, popije kaficu sa nekim lokalnim momcima, osim ako nije bilo baš bitno i važno…
Po svemu sudeći ĐIlas je hteo da se vidi sa momcima koji su bili glavni akteri nedavnih blokada na mostu na Savi zbog tobožnjeg spontanog okupljanja građana iz revolta zbog poskupljenja goriva? – tvrdi dobro obavešteni izvor antikorupcijskog portala Embargo. – Čovek je hteo da im oda priznanje, ali verovatno i da ih obavesti o nekim daljim koracima u akcijama opozicije?! Kad je jedan od prisutnih pitao o čemu se radi, kakvim akcijama, ostali su ga ućutkali rečima “ bićeš na vreme obavešten gde i kad treba da dođeš”?!
Da Dragan Đilas, ali i ostale njegove kolege “izborni gubitnici” više ne polažu nadu i veru u glasače i da sve ozbiljnije razmišljaju o drugim metodama na putu za preuzimanje vlasti u Srbiji, nedavno je javno govorio i narodni poslanik SNS-a iz Šapca, Blažo Knežević pred okupljenim novinarima:


Okupljaju se ovde kod nas, u Šapcu, Đilas, Jeremić, Janković, kod gospodara ulica, uličnih protesta – Dušana Petrovića! Okuplja ih patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću i ljubav prema punom budžetu Srbije. Srbija ide krupnim koracima napred, ima stabilne finansije, punu kasu, za razliku od njih koji ništa nisu kvalitetno u svom životu uradili, već su pokrali sve što se moglo pokrasti gde god su bili na vlasti!? I zato neće birati sredstva na tom putu samo da opet dođu na vlast! Zato se tajno sastaju, dolaze u Šabac i pokušavaju da se organizuju…Hoće da nasilno ruše vlast u Srbiji?! Želim da im poručim da građani Srbije imaju puno poverenje u Aleksandra Vučića i vlast koju su ubedljivo podržali na izborima na svim nivoima. A, Đilasu, Jankoviću, Jeremiću, Petroviću i ostalima, da to što imaju na umu – neće im uspeti!
E.E.

Оставите одговор