Đilasovi spremili bejzbol palice da biju one koji u Šapcu ne glasaju za Zelenovića!?!

Glumac Sergej Trifunović, ujedno predsednik Pokreta Slobodnih građana predložio je da se za Šabac primeni svojevrsni leks specijalis, kako se bojkot izbora na koji deo opozicije poziva, ne bi odnosio na ovaj grad.

Na društvenoj mreži Tviter razvila se polemika oko toga kako je Šabac jedini grad u kojem na vlasti nije Srpska napredna stranka, pa su zato u ovom gradu izborni uslovi fer. A za odbranu ovih takozvanih fer izbornih uslova opozicija se sprema da upotrebi i bejzbol palice!

“Sada odgledah Zelenovića u Presingu. Biće prava šteta izgubiti Šabac. Ovi će ga uništiti za mesec dana, iz pakosti i inata. Treba razmisliti još jednom o lokalnim izborima u Šapcu. Hoćemo novo lice, imamo novo lice. Ovaj čovek treba da vodi Srbiju!”

Ovako je glasila objava ukrašena fotografijom gradonačelnika Šapca na društvenoj mreži Tviter koja je pokrenila lavinu komentara.

Nebojša Zelenović gostovao je na TV N1, a na pitanje voditeljke da li će gradonačelnik Šapca i jedan od lidera opozicionog “Saveza za Srbiju” izbore bojkotovati i u svom gradu, odgovor je bio neodređen. To su primetili i tviteraši, pa je jedan od komentara glasio: “Pošto je eskivirao konkretan odgovor na pitanje o tome, deluje mi da će izaći na izbore.”

Glumac Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, iako se izjasnio da njegova stranka neće učestvovati na predstojećim izborima, za Šabac je imao nešto drugo na umu:

“Možda neki leks specijalis. Bojkot, ali ne za Šabac.”

Za opozicione lidere i njihove aktiviste, izbori su fer samo ako na njima ne pobedi Srpska napredna stranka. Pa i po cenu da garnitura političkih protivnika vlada dve decenije što je slučaj u Šapcu.

“Znaš šta. Na te izbore gde su fer izborni uslovi, treba da izađe. Suština bojkota su fer izborni uslovi. Oni u Šapcu postoje”, komentariše tviterašica Jovanka.

Na pitanje kako konkretno treba da izgleda podrška Nebojši Zelenoviću i aktuelnoj vlasti u Šapcu, predloženo je da se na dan izbora dođe u Šabac iz svih krajeva Srbije i to sa bejzbol palicama!

“Ja sam lično spreman da sa bejzboj palicom u gepeku odem u Šabac i čuvam biračko mesto na svaki mogući način”.

“Ovo sa palicom, i moja i još 6 su tu sa tobom, nego misliš da će nas biti dovoljno?”

“Uz dobru organizaciju mislim da će nas biti dovoljno. Jbg, oni mora svuda da se razmile, ako ne možemo da ih isprašimo u Šapcu, onda neka ide dođavola sve.”

Nakon poziva na vešanje državnog vrha i silovanje premijerke Srbije, prebijanja žena iz drugih političkih opcija, pretnji ubistvom predsednika Aleksandra Vučića, ne iznenađuje namera aktivista Dragana Đilasa da i bejzbol palicama određuju izbornu volju građana.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *