Dobrodošli na „Krov Srbije“ – Staru planinu

Dragulj istočne Srbije Stara planina prostire se na nadmorskoj visini od 1100-1900m. Vazdušna banja Srbije može se pohvaliti bogatom florom i faunom, sa oko 800 vodopada, 40 biljnih vrsta, ali i najvišim vrhom centralne Srbije – Midžor na 2169 mnv.

Na 1470 mnv, ušuškan u prelepoj netaknutoj prirodi na jednoj od najlepših lokacija, na Jabučkom ravništu nalazi se hotel ,,Stara planina“. Raspolaže prostranim sobama, apartmanima, wellness & spa zonom, zatvorenim bazenom sa opuštajućim pogledom, finskom saunom, turskim parnim kupatilom i hidromasažnom kadom.

Tokom leta gostima je dostupan otvoreni bazen koji je okružen šumom, stvoren za užitak na svežem vazduhu. Gosti koji žele više, na raspolaganju imaju beauty tretmane i masaže, a ljubiteljima redovnih fizičkih aktivnosti, dostupna je fitnes zona. Najmlađi gosti mogu da uživaju u igraonici koja je opremljena za mnogobrojne igre. U ponudi je i usluga babysitting-a za decu mlađu od 3 godine, kao i Teen club sa pikadom, stolom za bilijar, stonim fudbalom i stonim tenisom.

U predhodnom period mnogobrojne kompanije organizovale su kongresni turizam u ,,SP RESORT-u,, pružajući uslugu u 5 konferencijskih sala pogodnih za obavljanje više sastanaka u isto vreme.

Usluga hotela je na bazi all inclusive light, a gosti mogu da uživaju u gurmanskim specijalitetima iz Srbije u pansionskom restoranu Balkan. Na raspolaganju je i a la card restoran Gondola i Lobby bar koji su pravo mesto za opuštanje. Podzemna garaža je uključena u cenu aranžmana.

U godinama iza nas, mnogobrojni gosti imaju reči hvale o hotelu ,,Stara planina,, što je pravi pokazatelj da je u Srbiji moguće uživati na jedinstven način u odličnoj ponudi na ,,Krovu Srbije”.  

Hotel ,,Stara planina” i ,,Babin zub” su od novembra 2015. godine pod uspešnom upravom direktora Gorana Karadžića. Sa lokalnom samoupravom i državom rekonstruisana su 3 putna pravca od Niša, Pirota i Zaječara koji vode prema Staroj planini. Putevi od Niša prema Svrljigu i Zaječara prema Knjaževcu su prošireni, asfalt je revitalizovan i postavljen je novi, a sa koridorom dolazak u hotel Stara planina biće još brži. Gostima ostaje da dođu i prepustite se čarima Stare planine i uživaju u hotelskoj ponudi.

Оставите одговор