Dupli Zelenovićev fijasko u Šapcu: Neće pošten svet da šeta sa osuđenicima!?

Kakos u posejali, tako danas žanju, Zelenović, Pajić, Čonjagić, Kosatdinović i “njihov vrhovni vođa”, Dušan Petrović, “šabački Don”…. Panika dostiže vrhunac, pa su pre neko veče za savet pozvali u Gradsku kafanu “čuvenu zapadnu komesarku”, Tanju Vojtjehovski!? Verovatno, da im “ispriča njihov budući život”?

Propadoše baš skroz! Na večerašnjim protestima, kao što možete videti iz priloženih fotografija sa lica mesta, jedva da je bilo koji više od dva tuceta pristalica politike “drpanja para iz gradske kase”!?


Poruka koju su i ovog petka uputili građani Šapca je više nego jasna: Da više neće da ih vodi osuđivano lice, čovek koji ih je sistematski “potkradao”, koji je njihovu kasu olakšao za skoro 35 miliona dinara…


Ništa nije vredelo što se danima vodila ucenjivačka pa i preteća kampanja u skoro svim javnim preduzećima, da ko neće milom na proteste, moraće silom, jer se pretilo drastičnim kaznama pa i otkazima?! Poverenici koalicije “ u raspadu” su se razmileli “po kućama”, kao pred mobilizaciju, ali nisu uspeli niti da ubede niti da zaplaše savesne i odgovorne građane Šapca da izađu i demonstriraju “protiv samih sebe”, protiv sosptvenih interesa i budućnosti svoje dece. Tako da su među šacicom okupljenih bili samo radnici gradske Uprave i nekoliko zaplašenih I ucenjenih radnika iz komunalnog javnog preduzeća!?
Ali, zato večerašnja poruka Šapčana “drp dosmanlijama” znači samo jedno: Da su dani ove politički sasvim impotentne koalicije odbrojani!? Da nije samo u pitanju želja da ih više ne vodi osuđeni gradonačelnik, već da ne žele ni njegove “prirepke”, one koji mu godinama daju nezasluženu političku “infuziju”… I sa time je završeno. Samo je pitanje dana kada će građani na nove izbore, jer ne žele da Dušan opet lošeg “zamenjuje” još lošijim, da poplava odnosi jednog, a donosi drugo “njegovo zamorče”… Taj film, više se neće gledati na šabačkoj političkoj sceni, bez obzira na kompletno Dušanovo “lutkarsko pozorište”…
E.E.

Оставите одговор