Dušanu Petroviću i njegovom “potrčku”Zelenoviću stigla depeša: “Po svaku cenu odbraniti Šabac”!?!

Iz beogradske centrale Saveza za Srbiju, kažu, “stigla je u Šabac depeša”, da se po svaku cenu mora odbraniti “sloboda i demokratija u ovom gradu”!? 

Nije teško pa ne zaključiti da se iza nje krije ime Dragana Đilasa, mega tajkuna i glavnog bojkotaša predstojećih izbora na kojima bi ionako bio potučen do nogu! Da ironija svega bude veća, sa ovim su se saglasili i vodeći ambasadori zapadnih zemalja u Beogradu, koji na sve načine podstiču nekakvu samo njima znanu medijsku kampanju  pod naslovom: “ Bitka za Šabac”!

Dušan Petrović i Nebojša Zelenović su tako dobili ne mali i ni malo lak zadatak, da učine sve, (baš sve) što je u njihovoj moći “prevara i podmetanja”, kako bi sprečili ono što neumitno stiže, kao sunce posle kiše, kao novo godišnje doba: nova vlast!

Nisu oni ni malo naivni, pa da ne znaju, da će na predstojećim izborima ubedljivo pobediti lista Aleksandra Vučića – za našu decu. Zadatak Petrovića i Zelenovića je da pokušaju da tu pobedu učine sličnoj onoj iz 2016. Da spreče osvajanje apsolutne vlasti, da ostave otvorena vrata za neko novo okupljanje “svi protiv jednih” i da na taj način obezbede, kao i do sada, da Đilas, Jeremić, Obradović i svi njihovi malobrojni javni poslenici – mogu u Šapcu da “pričaju svakojake lažne priče”, hvale jedni druge, a ponajviše sebe lično… 

U akciji pokušaja sprečavanja SNS da osvoji apsolutnu vlast podeljeni su konkretni zadaci: Tako su članovi GIK dobili specijalne zadatke, da od vidljivog i jasnog učine nevidljivo i nejasno. Da od postojećeg i stvarnog učine nepostojeće i nestvarno. To su i uradili Valentina, Budimir, Zlatko… Činom nepriznavanja liste SNS pod rednim broje 1 je otpočela najprljavija kampanja do sada u Šapcu. Zato će u vrlo kratkom roku Upravni sud reći svoje. Potvrditi istinu i ono što svi znaju, da je izborni materijal predat kompletan i što je zapisnički konstatovano! 

Sve što se potom dešavalo je verovatno posledica histerije i nemoći glavnog šabačkog igrača, Dušana Petrovića, koji je verovatno opet ( kao nekad) u nastupu histerije i besa bacao sopstveni sako pod noge!?! 

Golema je njihova nevolja što su istoga trena, kada je ova podvala učinjena, dvojica narodnih poslanika iz Šapca, Boban Birmančević i Blažo Knežević podneli Krivične prijave protiv aktera ove prljave političke ujdurme i prevare. 

Glavni akteri ove prljave igre su prenebgli jednu činjenicu, a to je, da naprednjaci poseduju video snimak celog događaja, na kojem glavni akteri ove podmetačine zvanično potvrđuju da je lista kompletna, da je ispravna i da je kao takvu Izborna komisija prihvata!?! Sve što se potom dešavalo je posledica histerije onog čoveka u kome je stradao jedan isluženi sako!? Ni kriv ni dužan…

Dr Birmančević je podneo Krivičnu prijavu protiv predsednika GIK, Budimira Pavlovića, sekretara Zlatka Rankovića i člana Komisije, Valentine Lovrin Gavrilović zbog svega do sada napisanog!? 

Protiv predsednika GIK Budimira Pavlovića Krivičnu prijavu je podneo i narodni poslanik Blažo Knežević zato što je 11.marta u holu zgrade sprečio naprednjake da koriste svoje pravo podnošenja podneska, tako što je stao na ulazna vrata opštine i kabadahijski ih sprečio da uđu!?! Narodni poslanik Knežević kao dokaz traži da se pregledao video snimak celog incidenta koji su izazvali Zelenovićevi poslušnici…

Svesni da je došao kraj “ šabačkoj lažnoj demokratiji i narodnoj slobodi”, Petrovićevi i Zelenovićevi poslušnici više ne biraju način da stanu na put promeni vlasti! Nije problem samo promena vlasti u Šapcu, nego šta će biti posle sa njima? Strah od onoga posle, je glavni razlog što se u javnosti izbori u Šapcu predstavljaju kao Hamletovsko “biti il ne biti”?! Niti je Petrović Hamlet, ni danski kraljević,  niti je Šabac Danska. Ali jedno je siggurno: “ Ima nešto itekako trulo u državi Šapcu”…

Ekipa dopisnika iz Šapca

Оставите одговор