Dušanove pirane “pojele” izborni materijal u Šapcu!?!

Ko su članovi Izborne komisije koji su prvo prihvatili, a potom demantovali sami sebe i srušili listu SNS u Šapcu? Valentina Lovrin Jevtic, Budimir Pavlović i Milan Vasić! Sve provereni Petrovicevi kadrovi koje je davno sve debelo zadužio, spakovao u fijoke i ostavio da da came i da se jednoga dana probude i dignu glas? Kad to bude zatrebalo velikom bosu i njegovom nezrelom politickom potrcku Nebojši Zelenovicu…
Dosli niotkuda bez velikog znanja i iskustva, bez predrasuda i u odsustvu ičega racionalnog – bili su savršen materijal za oblikovanje po interesima i cefu šabačkog dahije, lažnog knjaza od Moravickog okruga i reke Save..


Godinama unazad sestre bliznakinje su veoma poslušan i snishodljiv kadar ovog seoskog megalomana, sakrivenog tajkuna i lokalnog političkog profitera! One su zbog zasluga za Dušana dobijale fotelje… Ali, komfor tih fotelja je oduvek imao cenu, ma kako se ona plaćala!?
Sinoc su Šapčani bili svedoci ( nekoliko stotina onih ispred zgrade gde je Komisija zasedala) na koji način su se pojedinci, ubačeni članovi te iste Komisije oduzivali i razduzivali svome sefu?! Podmuklo, nisko, bezobzirno… Zadatak, rusenje liste SNS su morali da obave po svaku cenu! A, cena je za njih bila sitnica: gazenje i ono malo preostalog obraza, nekoliko sekundi straha tokom izvlačenja papira iz zapisnicki konstatovane validnosti dokumentacije… Sve ostalo je bila stvar tehnike predsednika Komisije, nesretnog Budimira i tragikomicnog Milana…


Dok su oni goreli na lomači sopstvene grize savesti, dotle se Dusan veselio u obližnjoj jazbini iz koje je samo povremeno izvirivao iščekujući dobre vesti.. A, kad mu je javljeno, da je sve gotovo, da je lista srušena, strah je pobedio cinični osmeh koji imaju uvek oni koji na kraju gube…A, misle da su pobednici?!
To sto su potom savesnog clana Komisije iz redova SNS pokušali da nabede da je pogrešila, samo je dokaz više njihove perfidnosti i političke pokvarenosti! Ako su mislili da će time skrenuti pažnju sa načina na koji je Zelenović skrpio svoju listu( kažu, bez svih overenih potpisa!?), grdno su se prevarili?
Petrovicevi spavaci su samo za nekoliko sati sprečili da kompletna javnost sazna ono sto željno iščekuje: da lista Aleksandar Vučić -za našu decu bude prva na glasačkom listicu, bas kao sto će biti još ubedljivija na skorašnjim izborima…
A, ove male sitne podvale Dušanovih pirana izgubiće se sasvim u okeanu sopstvenih grehova i podvala. Pašće na dno života iz koga neće biti povratka…Zajedno sa velikim Keba Krabom! Bas kao u crtanom filmu. Biće ubuduce samo predmet ismevanja i ništa više!
E.E.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *