EKSKLUZIVNO!!! – Haradinaja teško ranjenog spasili Amerikanci!?

Zašto premijer samozvane države Kosovo  traži pomoć SAD u dijalogu sa Srbijom u sedištu EU:

Tokom borbi sa teroristima OVK-a, na prostoru Kosova i Metohije 1998/99.godine, jedan od vođa i komandanata OVK-a, zlikovac, ubica i silovatelj žena i dece, Ramuš Haradinaj, na području na kojem su učinili najviše zločina – teško je ranjen hicem u grudi! Niko od srpskih snaga bezbednosti nije znao u tom trenutku ko je pogođeni u uniformi UČK-a!? Haradinaj je bio pogođen  u klasičnim gerilskim borbama koje su se danonoćno vodile tada  na području Kline,Peći, Dečana… Njegov najbliži pratilac, koji je pokušao da mu prvi pritekne u pomoć – pao je pogođen i na mestu je ostao mrtav. Haradinaj je davao znake života!

Ostali iz njegove grupice terorista, nekako su uspeli da izvuku sa linije vatre ranjenog vođu. Pokazivao je slabe znake života. Brže bolje su ga ubacili u transportno vozilo i najbrže moguće  prebacili u improvizovanu bolnicu u jednoj bazi na teritoriji Kosova i Metohije, koja će kasnije postati baza Bondstil! Tamo su brigu nad njim preuzeli tamošnji lekari, specijalisti, posebno pripremljeni za hitne intervencije, za sve vrste ranjavanja od vatrenih ubojnih  sredstava!

Danima su se lekari borili za život svoga omiljenog dželata i političkog piona. Tek kad mu je bilo malo bolje, i kad su se stekli zdravstveni uslovi, prebačen je u jednu od  bolnica u zemljama  okruženja. Tu je podvrgnut novim hirurškim zahvatima, koji su ga potpuno oporavili. Posle  nekoliko meseci vratio se na teren, svom starom zanatu; klanju, mučenju i silovanju Srba,Roma i Albanaca koji nisu priznavali njegovu moć i vlast…

Njegovi mentori su takođe bili više nego zadovoljni. Uspeli su da oporave „zver“ u rekordno kratkom vremenu. Da ga izvuku iz ruku smrti.

Uspeli su i da od krvnika naprave političkog nabildovanog pajaca  sa ulogom nekakvog premijera! A, premijer samoproklamovane lažne države Kosovo – hoće svojim  novim „roditeljima“ da se oduži kako dolikuje: da sa Srbima pregovara, ali samo u prisustvu „tate“ i da radi samo ono zašta mu bude „tata“ klimnuo glavom.

Da ne zaboravimo i ovo: Haradinaja su Amerikanci za sve ono što je radio na Kosovu i Metohiji pripremali godinama u Švajcarskoj!? Kakve li istorijske ironije ovoga sveta: pa iz jedne ciriške vile je u Oktobarsku revoluciju krenuo i Vladimir Iljič –Lenjin!  Iz koje li je vile krenuo Ramuš Haradinaj na rušenje Srbije i klanje Srba…

P. J.

 

 

 

Оставите одговор