Embargo komentar: DRŽAVA HOBOTNICAMA SEČE PIPKE!!!

“Hobotnica ima osam pipaka i živi u dubinama mora i okeana. Odlično je prilagođena životu lovca, dok u telesnim naborima krije vrećicu s mastilom koje ispušta kad želi zbuniti svoje neprijatelje.”

Srbija nema ni more ni okean. Naše hobotnice žive u sivoj zoni srpskog društva, plivaju u dubinama sumnjivih poslova,ljubičastog i zelenog keša, manipulacija i korupcije. Većina domaćih hobotnica je rođena pre više od 25 godina u sankcijama. Odrastale su na kešu od šverca oružja, municije, nafte, cigareta, lekova, šećera, alkohola, kafe, drvene gradje, farmerki i garderobe, svega što je bilo potrebno – zemlji unesrećenoj višegodišnjim sankcijama, nametnutim ratnim sukobima i raspadanjem.

Novac pokraden od države i nekada dobrostojeće srednje klase socijalističke zemlje, sklonjen je u koferima i torbama na kiparske offšor firme, firme u Lihenštajnu, Švajcarskoj i drugde. Na razvijenom, podmitljivnom i pohlepnom zapadu.

Nekoliko hobotnica koje aktivno “operišu” na tlu Srbije, došlo je iz kršovitih predela južnog dela ondašnje zemlje, koji je nekada bio centar šverca.  Naravno, uz podršku spoljnih i ovdašnjih pomagača, kao i mnogobrojne rodbine, koja je iz krševitih planina od ranije bežala u severnu civilizaciju.

Hobotnica je odrastala i puštala pipke u policiji, bezbednosnim strukturama, pravosuđu, bankarskom sistemu. Baš svuda. Tokom priprema za “milosrdno bombardovanje i demokratizaciju” nepokornih Srba, dušmani, strani  i domaći pojačali su rasturanje opijata radi trajnog uništavanja srpske mladosti I budućnosti.

I taj posao odradjivale su hobotnice iz srpske pokrajine koja nikada neće postati država, ali u saradnji sa odomaćenim hobotnicama čiji su koreni od onih  koji su se odrekli i vere i bratstva, za  šaku moći odabranih.

Domaće, srpske hobotnice, gušile su hobotnice sa juga, ogromnom moći koja je progresivno rasla. Jele su  sve civilizovano pred sobom sa narko kešom, koji je umesto na negde na Zapadu dobrim delom završavao u Srbiji. Sve je trulilo, ali izgleda ne dovoljno brzo! Zato su satvri u svoje ruke preuzele ambasade, nevladine špijunske organizacije I oni koje su doveli na vlast,da bi zadali odsudni udarac svemu što je odolelo sankcijama i bombardovanju, svemu što je srpsko.I sve to samo zbog demokratizacije srpskog društva.

Udarali su nas zbog njihovih evropskih vrednosti. Zato su nas opljačkali u privatizacijama i otimanjima očevine, omogućili dominaciju stranog nad domaćim, bezakonja nad zakonom. Konačno, zajedno,hobotnice, demokratizacija, globalizacija i liberalizacija, uništili su skoro sve i isporučili Srbiju novim Vazalima. Vazali su kontrolisali i hobotnice.  Ko se suprotstavio, nije dobro prošao. Ubili su premijera, osudili srpske heroje rata protiv terorista i Alijanse agresora, zatrovali su narod osiromašenim uranijumom.Trovali one u Hagu, kojima nisu mogli da dokažu krivicu. Prete svima koji su patriote i pošteni.

Dok su uništavali budućnost čitavog naroda, hobotnice su ispustile mastilo, napravile maglu da zatrpaju sav kriminal i afere, koji uništava sve zdravo, pošteno i progresivno. Iako sa različitim geografskim poreklom, hobotnice medjusobno saradjuju na familijarnim interesima. Održavaju svoju bezgraničnu alavost uvlačeći nove aktere iz svake nove vlasti u svoje mreže, sve dok se ne nađe neko hrabar i patriota, da im skrati pipke i otera ih odakle su i došle. Jer, nemaju mere niti granica. Hoće da prozderu sve, da budu vlasnici svega i svakoga.

E pa neće moći!

Iako teška, ova bitka je neophodna zbog budućnosti svih, a najviše radi očuvanja Srbije i srpstva. To je uostalom i zvanično najavljeno.

Nijedna cena nije toliko visoka, da se Srbiji obezbedi zdrava i poštena budućnost.

Оставите одговор