Embargo stavio embargo na potapanje šalter sale!

Osujećena „pljačka“ od najmanje 100.000 evra iz  budžeta opštine Novi Beograd:

Isti onaj kome se pre dva dana „javilo“ da će super moderna šalter sala u prizemlju  opštinske zgrade biti uništena potapanjem i to juče, oko 15 časova, nekoliko sati ranije – odjavio je havariju i time je sprečio  veliku materijalnu štetu i krađu!?

Svojim ljudima je samo kratko javio: „ Ne dolazite! Neće biti havarije! Sve se odlaže do daljeg…“. Naravno, radnici zajedničke službe u opštini – niti su znali pravi uzrok da se desila velika havarija, a još manje zbog čega je odložena?

Glavni ulaz u zgradu opštine i u šalter salu

Taj moćnik iz opštine Novi Beograd sve je predvideo, ali nije ono glavno: da je portal Embargo saznao za pakleni plan, kako da se „na brzaka otkinu“ velike pare iz opštinske kase, na račun hitne rekonstrukcije poplavljene šalter sale!?

-Kad su on i saradnici videli da je Embargo raskrinkao njihove stvarne namere i da će time na lice mesta dovući gradske službe i Istražne organe – odlučili su da se pritaje – priča naš sagovornik, koji nam je i otkrio prvobitni plan „olakšanja“ opštinske kase. – Nisu smeli da rizikuju, jer su bili svesni da bi i najtanja moguća istraga otkrila nameštaljku, pa je odlučeno da se sve stopira. Nije im teško da to urade, jer su u akciju uključeni samo provereni kadrovi, posebno oni iz službe izvršenja. Tek kako oni „igraju“ na Šapićeve duge lopte, tek će se pričati o tome…

Vest o namernoj havariji sale i njenoj hitnoj debeloj rekonstrukciji za velike pare, poput udara najavljene oluje – prostrujala je Beogradom. Za tili čas su za celu akciju saznali i oni koji su bili spremni da je odmah osujete, odnosno da uhvate organizatora na delu.

-Ne mogu da verujem…Našta je taj čovek sve spreman – bio je jedan od komentara jednog od čelnika gradske inspekcijske službe.

Bilo je i onih koje ova „pljačka u najavi“  i nije previše iznenadila:

-Šapić gubi kompas, jer je svojima objašnjavao da nema nikakve sistemske akcije protiv njega, već da je u pitanju samo kapric jednog čoveka iz gradskih vlasti! Ali, kad je pročitao šta piše vaš portal, šta objavljuju i prenose dnevne novine, pa najgledanija televizija – shvatio je, da je đavo odneo šalu i da se bliži kraj utakmice sa veoma nepovoljnim rezultatom po njega…Upao je u totalnu paranoju, pa greške pravi u serijama…

Baš kao što će se serija o nezakonitostima predsednika opštine Novi Beograd nastaviti i  na našem portalu.

P. J.

Оставите одговор