Englezi opet kuvaju „krvavu čorbu Srbiji“ ?!

Ono što ne uspeva opozicija u Srbiji, pokušaće da urade „sile mraka i zla“, sa one strane Lamanša, sa čije obale,  uz  vetrove, maglu i kiše više od 100 godina na Balkan stižu  ispirači  ljudskog mozga u mitskim pokušajima da od svih nas naprave prave male zombije, zamorčiće ljudske rase u službi „ Njihovog  veličanstva nadrase“!?

U slobodnom prevodu ovo znači sledeće: upregle su se, kao nikada do sada, sve  obaveštajno-špijunske snage Ujedinjenog Kraljevstva da po svaku cenu iniciraju skori kraj Vučićevog režima, ili da ga bar u najgorem slučaju svedu na razumnu meru sa koje ga mogu ucenjivati i preusmeravati po svojoj volji i samo svojim interesima.

U tom procesu odjednom su „ svi postali kao jedan“, lažne diplomate,novinari, mediji i svi drugi oblici lažnog društvenog uzbunjivanja i obaveštavanja. Kao po nekom nepisanom pravilu, stariji brat bi trebalo opet da odradi najprljaviji deo posla na Balkanu „ za Ujka Sema“, kao što je to kroz istoriju nebrojeno puta do sada činio… I neće ih biti ni malo briga što će u svojim „senkama nad Balkanom“ rušiti temelje demokratije, čoveka koga podržava dve trećine birača!?

Preboleli su oni vekovne srpske boljke, kada su na kraju Drugog svetskog rata srušili u Jugoslaviji monarhiju i otvorili vrata komunizmu, ne hajući ni malo za sudbinu balkanskih naroda. Kada su njihovi pojedini političari  zapanjeno priupitali ser Vinston Čerčila, zašto to radi? Zbog čega uvodi komunizam u Jugoslaviju, lakonski im je odgovorio: „ Šta vas briga? Da nećete slučajno Vi tamo da živite? Da nemate možda neku imovinu u Jugoslaviji, koju će Vam komunisti zapleniti?“.

Čerčil nas je davno naučio, da za njih „ nema stalnih neprijatelja, niti stalnih prijatelja, već samo stalnih NJIHOVIH interesa“! I tačka.

Danas je njihov prevashodni interes da ruše Aleksandra Vučića. Nisu uspeli sa slabašnom i nesposobnom srpskom opozicijom! A, i nema više tako uticajnih, a potkupljivih srpskih đenerala kao u predvečerje Drugog svetskog rata…Da se prodaju „ za šaku srebrnjaka“ i zemlju uvedu u strašno krvoproliće u kome je stradalo bezmalo dva miliona Jugoslovena!

Sada su na sceni opet njihovi provereni igrači: povampirio se, istina prvo u američkoj štampi bandit Vesli Klark sa novim pretnjama Srbima na Balkanu! Valja uskoro očekivati da iz neke rupe izmili pijani gmizavac Vilijam Voker… Pa, strašna Medlinka veštica, veštac Kristofer,djavo Bil Klinton i sva ona druga plejada jahača apokalipse koja je godinama gazila i uništava sve pred sobom na Balkanu.

Milioni funti su odavno obezbeđeni za novu medijsku harangu protiv demokratski izabranog režima u Srbiji. BBC, Gardijan, pojedina ugledna novinarska pera, medijski ratni huškači dobili su zadatak, da opet Balkan pretvore u „čistilište njihovog smeća“… Sve će se obavljati kroz takozvane programe ( projekte) borbe za slobodu reči i misli, za tobožnji razvoj demokratije na Balkanu… I sve će to debelo plaćati!

Nastupaće, ponekad brutalno, neretko i suptilno i sve pod parolom „ sprečavanja ruskog prodora na Balkan, odnosno Srbiju“! To je floskula za sve ono što prljavo već rade i što će raditi… Najeminetnije medijske kuće sa one strane Lamanša su već u akciji: danima traže najslabiju kariku u vladavini i životu uopšte Aleksandra Vučića!?

Pokušaće po svaku cenu da ga sruše i ponovo uspostave u Srbiji marionetski režim, kao što su to uradili 5.oktobra 2000., po scenariju iz  27.marta 1941.godine!? Nevolja po njih je samo u tome, što je Srbija dosta već naučila na sopstvenim greškama, što smo i mi odavno raščistili da je u svetu interes mnogo preči i veći od bilo kakve tradicije i prijateljstva…

P.J.

Оставите одговор