Eureka na “prelu kod naočarke Lije”: Narod je glup, treba ga menjati, jer godinama naseda na laži Vučića!?!

Gosti sinoćnjeg “Utiska nedelje”, Olje Bećković bolje da su, umesto u studiju bili u vodi do pojasa!? Toliko sui h ove klimatske promene oštetile, učinile poroznim, skoro zarđalim I okovanim u neka crna prošla vremena…

Nije ovo šala niti vic, , jer je voditeljka koja ( mnogo se izvinjavamo) neodoljivo podseća na “naočarku Liju” reče sinoć uživo, bez imalo blama, “kako su ljudi u vreme velikih kiša, sedeli u vodi do pojasa, ali su slušali i gledali Vučića i zamenika gradonačelnika Beograda, da to uopšte nije istina!?! I što je najgore, čudi se ona, poverovali su im! Zato je voditelja svoje goste, jednog sredovečnog i srednje poznatog glumca javno uživo zapitala, da li je to i kako moguće?

Lako smo mogli da shvatimo, da je tema emisije, u koju su se svojim “mnogo pametnim besedama” uključivali povremeno  jedna profesorka i jedan voditelj po imenu Dragan definitivno bila medijska manipulacija “ na šolakovsko-djilasovski način”! Naravno da je za to bio opet optužen Vučić lično.

I onda su se gosti utrkivali da potvrde zadatu temu “naočarke Lije”, “da je sve laž i manipulacija, da se eto 7 godina slušaju laži i neistine jednog čoveka?! I ko nam je eto, ubacio tu besmislicu “da su svi isti, da su svi političari lažni”… Kad, oni znaju ( gosti i voditeljka) da su valjda dosovci bili super pošteni, školovani i posebno pametni!?

Demagogija, šizologija… Dominirala je i sinoćnim “prelom, u kome se umesto predenja vune opet mlatila prazna slama”. Utrkivali su se gosti da dokazuju kako se u Srbiji dešavaju strašne stvari, divlje gradnje, lažne diplome, lažni političari – ali ni jednog jedinog trenutka da se sete, kako je sve to produkt njihove zapadne demokratije koja je u Srbiju stigla na talasu “doskratije” i svih onih koje je taj isti Zapad odredio da nam budu večiti staratelji! Srećom, srpski narod je samo jednom naseo na prevaru, kada je srušio legitimno izabranu vlast bez izbora (  bez drugog kruga u septembru 2000. godine!?), otvorio Pandorinu kutiju, pustio jahače Apokalipse da rade šta hoće i kako hoće…

Danas, posle skoro 20 godina od te strašne nesreće koja je zadesila Srbiju i srpski narod, mala grupica dece komunizma, ostataka onih koji su “na pušku i onu stvar” osvajali slobodu po Beogradu i Dedinju, htela bi da povrati sve ono što je izgubila 2012. na redovnim poštenim izborima! Pošto nikako ne mogu da pričaju o krađi izbora ( čime su inače u medijima i na Zapadu satrli Miloševića!?), ostalo im je jedino da se bave nekakvim medijskim neslobodama, manipulacijama javnog mnjenja. Ne biraju se reči osude u njihovim pogrešnim premisama, pa se i Gebels priziva, pri tome zaboravljajući ( ili uopšte neznajući) da su njegovi učenici tvorci svih medijskih manipulacija na zapadu posle Drugog svetskog rata, na čijim su temeljima nastali i ovi naši srpsko-dedinjsko-senjački restlovi!?

Složili su se samo u jednom  “Lijini” gosti sinoć: da narod naseda na neprestano plasirane laži jednog čoveka koji je preuzeo sve!

Nudimo im besplatno rešenje: Ili da oni preuzmu mesijansku ulogu prosvećenja srpskog naroda, ili da jednostavno svojim mentorima priznaju, da su Srbi genetski glup narod!?!

U narod im se ne ide, jer samo iz ovakvih studija mogu da prosipaju lažne priče o “ vodi do pojasa u Beogradu”! Daleko im je bolje, da sede u studijima, međusobno se teše i jedni drugima objašnjavaju zašto je sve u vremenu Vučića loše i crno, a eto, do koliko juče, bilo je divno i bajno sa “žutim tajkunima” i predsednikom  ”Del Bojom”…Ali, narod je hteo da živi lošije, pa je izabrao ove danas…

Čudi, da niko od tih nedeljnih “prelaca”, nikako da iznedri veliku misao, u stilu: “ Ljudi, hajde da promenimo narod? Da Srbe zamenimo, recimo sa Hotentotima? Ili bar da ih naselimo u trouglu Dedinje-hotel Metropol-Bajlonova pijaca”….

Taman za onoliko koliko će i glasati za njih…

E.E.     

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *