Formiranje vojske lažne države Kosovo je poslednji čin tragedije: Amerikanci i Englezi sa Koštunicom i Đinđićem srušili Miloševića  zbog Kosova, da nikada ne bi sproveli Rezoluciju 1244 SB UN!? Savez za Srbiju treba da udari pečat na “Savez bez Kosova”!?

U atmosferi ( posle 5.oktobra 2000.)  otvorenih ekonomskih lopovluka, uništenja banaka i žestoke političke borbe između Koštunice i Đinđića, Kosovo je ( ma kako će svi oni ovo zdušno demantovati!?) postala “poslednja rupa” na sasušenoj svirali zvanoj Srbija!

Pljačkaška privatizacija u Srbiji koju su zapadnjaci sproveli uz pomoć satelita iz 18 stranaka DOS-a, lažni ekonomski procvat, demokratija i sloboda, bile su samo maske iza kojih se krio njihov glavni cilj: stvaranje satelitske nezavisne države Kosovo u srcu Balkana kao glavni geostrateški oslonac sprečavanja prodora Rusa na Balkan! Srbija i njen narod bili su samo zamorčići njihovih interesa i sredstvo za punjenje džepova ondašnjih političkih golanfera i njihovih najbližih saradnika…

Izgleda da u Srbiji ne važi ona narodna “ ne ponovilo se”! Ponovilo se… Prvi put neposlušni srpski narod je žrtvovan  NATO bombardovanjem osiromašenim uranijumom, tobože zbog podrške režimu Slobodana Miloševića. To je bila samo magla koja je trebala da sakrije glavni cilj: Stvaranje nezavisne države Kosovo!

Ako je Miloševićev režim srušen zbog “ogromnog” narodnog nezadovoljstva i ako je narod  s pravom tražio bolji život, šta je na kraju dobio? Radnike na ulicama, rasprodate državne firme u bescenje, nemaštinu, nezaposlenost i zašto ne reći, glad i bedu?

Zašto, ako su zaista Amerikanci i Englezi hteli da Srbi žive bolje, nisu uradili ono što su godinama obećavali? Šta se to desilo, pa su svim dosovcima okrenuli leđa, gurnuli srpski narod u još veću provaliju nego u kojoj su već bili? Zbog čega je premijer Zoran Đinđić, u jednom od poslednjih intervjua javno rekao, “ kako je od obećanih milijardi evra i dolara, u Srbiju stigla jedva neka mrvica..”? Ko je koga izneverio? Ili su se dosovci preračunali, kad su u torbama donosili ono što su im delili “na kašičicu” u Budimpešti?

Da li sam posle svega rečenog zaista trebao mnogo ozbiljnije da shvatim ono što mi je “u poverenju” 2002.rekla gospođa Borka Vučić, lična prijateljica Dejvida Rokfelera: “ Oni nam ne daju svoje pare, nego na kašičicu ono što su nam davno zamrzili u svojim bankama”!? Jel zbog toga i Đinđić “plakao” znajući da je njegova politička karijera bez obećanih para iz inostranstva gotova?

I dok su samozvani eksperti iz stranke G17 rušili ekonomsko-finansijski sitem u zemlji i na mala vrata uguravali strane banke nepoznatog vlasništva i krajnje sumnjivog rejtinga – Zapad je sprovodio drugi deo plana: obavljao je poslednje pripreme za nesprovođenje onih odredbi Rezolucije 1244 koje su isključivo odgovarale Srbima na Kosovu i koje je ( čak i u ovom, po mnogo čemu kapitulantskom Kumanovskom sporazumu!?) ipak uspeo Milošević da “kako tako” ugura u Sporazum!

Zapad je pustio da se u Srbiji razvije gola borba za život  građana, koji su masovno ostajali bez posla, da se rasplamsa unutar dosovski rat između dva stožera DS I DSS-a, odnosno između predsednika SR Jugoslavije, Vojislava Koštunice i premijera Srbije, Zorana Đinđića!? U tome svesrdnu podršku mu daju domaći mediji, otvoreno se stavljajući na jednu ili drugu stranu… Baš kao što se otvoreno delila i javnost.

U atmosferi  otvorenih ekonomskih lopovluka, uništenja banaka i žestoke političke borbe između Koštunice i Đinđića, Kosovo je ( ma kako će svi oni ovo zdušno demantovati) postala “poslednja rupa” na sasušenoj svirali zvanoj Srbija! A, da je to tako, dokaz je činjenica da se ni jedan samoproklamovani lider medijske podmetačine i narodne prevare zvani DOS nikada nije javno pobunio što Rezolucija 1244 SB UN nikada nije ispoštovana do kraja, što obavezni kontigent srpskih vojnika i policajaca nikada nije stigao na teritoriju Kosova?!

Zašto? Šta je to bilo presudno da Koštunica, Đinđić i svi drugi političari drugog poziva, ali dubokog džepa – nisu reagovali? Šteta.  U Savetu bezbednosti UN imali su sigurnu podršku Kine i Rusije!!!

Umesto toga, sami sebi smo delili teške političke šamare. Vlast na čelu sa predsednikom Borisom Tadićem i njegovim izumom, Vukom Jeremićem izmešta pitanje Kosova iz SB UN u Evropsku Uniju!!! Mašala. Borisu to verovatno otac Ljubivoje nikada njie oprostio, dok se Vukovi đedovi Pozderci verovatno dive “ unuku kameleonu”… Jer ih je čak nadmašio!

Srbija zakovana “ kod kadije, koji tuži i sudi” nije imala više prostora za manevar i odbranu svojih nacionalnih interesa. Gde je tada bio taj velikosrpski nacionalista ( kako su ga na zapadu nazivali, mislim, da je to bio čist blef!?) Vojislav Koštunica, šta su radili njegovi najbliži saradnici, poput njemu najbližeg “raspevanog banjičkog  stihocrnogorca” Matije Bećkovića i drugih…  Ako je većina javnosti se okrenula u to vreme protiv  Zorana Đinđića, smatrajući ga “izdajnikom”, šta je bio onda Vojislav Koštunica?

U vreme njegovog šefovanja vladom Srbije, desile su se najstrašnije stvari po Srbe na Kosovu… Novi pogromi, paljenja srpskih svetinja, skidanja krstova sa crkava… I na kraju, proglašenje nezavisnosti!

Sve pred očima demokrate Koštunice, kobajagi velikog srpskog nacionaliste!? Seća li se iko da je Koštunica otvoreno, makar verbalno tražio da se ispoštuje Rezolucija 1244 SB UN! Šta je onda uopšte radio? Glumio patrijarha, pomiritelja među posvađanim sitim I napijenim raspojasanim srpskim političarima iz redova DOS-a?! Ili, kako reče u jednom neformalnom razgovoru Nenad Čanak,  “ ja sam ga prvi  optužio da je ruski špijun”!? Da je to tačno, zar ne bi  snažnije, organizovanije, bar pokušao da zaštiti srpske interese na Kosovu…

Ovako, širom su skoro deceniju i po otvarana vrata za prodor lažne države Kosovo, američkog čira na srpskom telu, za priznavanje u svetu.

Sada je na red došlo i formiranje sopstvenih oružanih snaga. Lažna država hoće I lažnu vojsku, sastavljenu od terorista I silovatelja!  Ono što su Koštunica i Đinđić započeli, sada treba da prećutno završe naslednici: Savez za Srbiju, ali izgleda bez Kosova i Metohije u njenom sastavu. Vuk Jeremić samo treba da doradi ono što je započeo, verovatno, po direktivama “ boga Borisa”! Za Dragana Đilasa, biće malo teže, jer on iznad svih patriotizama i nacionalnih interesa, najviše voli pozitivne ekonomske bilanse, “ sve iz tuđeg”…

P.J.

Оставите одговор