GO SNS Šabac: Očigledno je da bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović na svim poljima doživljava poraze, pa krivca po običaju pronalazi u Srpskoj naprednoj stranci

Očigledno je da bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović na svim poljima doživljava poraze, pa krivca po običaju pronalazi u Srpskoj naprednoj stranci. Propale proteste, navodno ekološke, iako je svima jasno da blokade mostova i saobraćajnica nemaju nikakve veze sa borbom za zaštitu životne sredine, nadomestio je izmišljotinama da je referendum protekao u nepravilnostima.

Velika izlaznost Šapčana i potvrđivanje ustavnih izmena koje se tiču pravosuđa, izgleda da je mnogo zabolela bivšeg gradonačelnika i ekipu koja je pune dve decenije bila vlast u našem gradu. Ono što ovoj grupi najviše smeta je što su građani podržali pozive predsednika Srbije Aleksandra Vučića da izađu na refendum i da se pozitivno izjasne po pitanju izmena Ustava.

Pitamo se samo, kako Nebojši Zelenoviću i njegovim drugarima još uvek nije jasno da građani Srbije veliko poverenje daju predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci jer ih nikada nismo ostavili na cedilu niti bili neiskreni prema njima, što se ne može reći za garnituru kojoj pripada lažni ekolog Zelenović.

Posebno je paradoksalno da optužbe za kršenje zakona naše države i Ustava dolaze od onih koji neprijavljenim blokadama puteva sprečavaju narod da se slobodno kreće. Svi smo svedoci “demokratije” koja je vladala u vreme ovih samozvanih ekologa i demokrata. Toliko su pošteno i pravično vodili Srbiju i Šabac da su ih građani poslali na smetlište istorije.

GO SNS Šabac