GO SNS Šabac: Od smeća ne može da se izađe iz kuća. Mi se sa ovom garniturom vozimo u rikverc i to vezanih očiju. Tako izgleda politika Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića

Katastrofalna situacija u kojoj se nalazi Šabac kulminirala je problemima u JKP “Stari grad”, da naš Mali Pariz bude deponija, rekao je dr Boban Birmančević, narodni poslanik i poverenik GO SNS Šabac na konferenciji za medije koja je održana u četvrtak u prostorijama ove stranke.

– Od smeća ne može da se izađe iz kuća. Radnici su pod velikim pritiskom rukovodstva, a sa druge strane glavni vođa menadžmenta je predsednik odborničke grupe “Zajedno za Srbiju” Živojin Vuletić. Preti radnicima da će dobiti otkaze, ucenjuje ih. Da li je moguće da neko ucenjuje ljude zato što traže svoja elementarna prava i da li je moguće da samo u javnim gradskim preduzećima u Šapcu radnici nisu dobili solidarnu pomoć na koju su imali pravo? – upitao je dr Birmančević.

Kako je naglasio, situacija u gradskom komunalnom preduzeću samo je kontinuitet katastrofalne politike Dušana Petrovića od 2000. godine do današnjeg dana.

– To je kontinuitet politike koja je vodila računa isključivo o interesu malog broja ljudi bliskih Dušanu Petroviću, a grad i građani nikada nisu bili u fokusu. Mi se sa ovom garniturom vozimo u rikverc i to vezanih očiju. Tako izgleda politika Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića – rekao je dr Birmančević.

Investicije, kako je istakao dr Birmančević, kao da ne postoje i umesto da grad investira u podzemnu i nadzemnu garažu ili toplanu na biomasu, što je ranije aktuelna gradska vlast obećavala, investira se u već urađene poslove.

– Umesto u podzemnu i nadzemnu garažu, mi investiramo u asfaltiranje već asfaltiranih ulica. Umesto da investiramo u toplanu na biomasu, mi smo na prošloj sednici Skupštine grada Šapca zadužili grad za 2,5 miliona evra, pri čemu gradonačelnik tvrdi da imamo 10 miliona evra u budžetu. Pa ako imamo 10 miliona evra, zašto se ponovo se zadužujemo? – pita dr Birmančević.Attachments area

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *