GO SNS Šabac: Zelenović pokušava da ponovo obmane građane i podvali im tezu o nekakvom distanciranju od svog mentora Đilasa

Da je Gradski odbor Srpske napredne stranke bio u pravu i uspešno razotkrio sve prevare Nebojše Zelenovića, svedoči njegova odluka da naredne dve nedelje ne učestvuje u radu Saveza za Srbiju.
Jasno je da je ovde reč upravo o onome o čemu govorimo već nedeljama. Zelenović će izaći na izbore. I ne bi tu bilo ničega spornog, da je to rezultat neke ozbiljne politike, a ne farse u režiji Dragana Đilasa. Na velikim mukama su Đilas i Zelenović. Nije lako mesecima pozivati na bojkot izbora, a onda izaći na njih.
Takvu očiglednu prevrtljivost i političku nedoslednost građani prepoznaju i ne prašataju. Zato su napisali komični scenario u kome Zelenović kao napušta Đilasa na dve nedelje, kako bi doneo odluku o izlasku na izbore, uprkos prethodnom svesrdnom zalaganju za bojkot.
U želji da po svaku cenu pokuša da zadrži fotelju gradonačelnika, Zelenović pokušava da ponovo obmane građane i podvali im tezu o nekakvom distanciranju od svog mentora Đilasa, koji se kao ne slaže sa odlukom o izlasku na izbore. U svemu tome previđa činjenicu da i sa takvom obmanom ponovo šalje poruku o političkoj nedoslednosti. Jer ako je spreman da zbog fotelje i blizine budžeta iz koga zahvata kako mu se prohte, izda i svoje kompanjone, zamislite tek šta bi uradio građanima.
Uostalom, Šapčani ne moraju da zamišljaju. Oni komad po tom scenariju gledaju već godinama. I odavno znaju da nije reč o komediji. Zato čekaju izbore, da spuštanjem listića u biračku kutiju, konačno spuste zavesu na poslednji čin Zelenovićeve tragedije.

GO SNS Šabac

Оставите одговор