GO SNS Šabac: Zelenovića na smetlište istorije su poslali njegovi sugrađani, on nije rado viđeno lice ni u jednom gradu u Srbiji

Saopštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac bio je u pravu kada je konstatovao da Nebojša Zelenović, bivši gradonačelnik Šapca, ne preza ni od čega da u naše društvo unese nemir i pometnju. Nemile scene koje su se danas odigrale u Loznici, a u režiji ovog lažnog ekologa, potvrdile su da smo sa razlogom bili zabrinuti zbog najavljenog protesta Zelenovićevih aktivista.

Uprkos činjenici da su Nebojšu Zelenovića na smetlište istorije poslali njegovi sugrađani, da nije rado viđeno lice ni u jednom gradu u Srbiji, ovaj iznad svega očajni čovek, uprkos jasnim signalima Lozničana da ga ne žele u svom gradu, drznuo se da održi svoj performans. Pitamo se, kako je moguće da jedan odrastao čovek nije u stanju da razluči gde jeste a gde nije poželjan?

S kojim pravom se neko ko nema podršku ni u svojoj mesnoj zajednici usuđuje da drži lekcije građanima drugih gradova o tome šta je normalan život, a šta ne? Šapčani su 20 godina živeli taj Zelenovićev „normalan život“, a rezultat tog „normalnog života“ je da, nekada jedan od vodećih gradova u Srbiji po razvoju, upropašćen je. Nakon svega što se danas dogodilo u Loznici, očigledno je da Nebojša Zelenović takvu sudbinu želi i drugima.

Svestan da njegova politika nema podršku, preostalo mu je da vršlja po Srbiji i nameće svoje apstraktne i neodržive ideje. Politika bez budućnosti poražena pre devet godina, politika koja u svom programu ima samo jednu tačku, a to je da mrzi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, politika koja u svojoj osnovi ima za cilj da sruši sve što je za ovih devet godina izgrađeno, to je politika Nebojše Zelenovića.

Zbog Nebojše Zelenovića, Šabac je, nažalost, ponovo osramoćen. Bivši šabački vlastodržac opet je otišao u drugi grad da nameće svoju politiku, da izigrava čeličnu pesnicu takozvanog slobodarstva, da zavodi red, da krši, ruši i razara. Ovaj manipulator, lažljivac, onaj koji je osuđen zbog nenamenski potrošenih pet miliona evra svojih sugrađana, dobio je u Loznici šta je i zaslužio – jedno veliko „Marš!“