Goran Vesić: Nezakonite radnje Šapića i njegovog ujaka Radeta Dedovića!?

Goran Vesić, gradski menadžer o aferi  divlje gradnje kod “Studenjaka” u Beogradu:

Goran Vesić, gradski menadžer, reagovao je na pisanje Embarga o aferi Šapića i njegovog ujaka Radeta Dedovića, oko kupovine ćevabdžinice od Alili Amdija, pod izgleda sumnjivim okolnostima, „lažnog požara“, a potom i  i divlje gradnje  objekta na ime prethodnog vlasnika, koji je u međuvremenu umro!? Da bi u ceo „rašomon“ izgleda lično predsednik opštine Aleksandar Šapić poturio novo lice, izvesnu Boricu Maljević, od koje je zvanično njegov otac Miloš, godinu dana ranije kupio stan ( kuću) u ulici generala Mihajla Nedeljkovića na Novom Beogradu!

-Ne čudi me da se Borica Maljević pojavila kao osoba  koja je „podigla“ dokumentaciju u ime  tada već mrtvog čoveka  Alili Amdija – kaže za Embargo Goran Vesić, gradski menadžer i očigledno dobar poznavalac dešavanja u ovoj sada već pravoj beogradskoj aferi. – Jasno je da su Aleksandar Šapić i njegov ujak Rade Dedović do te mere upleteni  u nezakonite radnje  u vezi sa izgradnjom  bespravnog objekta u Studentskoj 45a,  koji je inače građen na ime  mrtvog čoveka!? A, gospođa Maljević je prodavac kuće na Bežanijskoj kosi  Šapićevom ocu. I učesnik još jedne afere u kojoj je Šapić napao  inspektore na gardilištu kuće na Bežanijskoj kosi gde se ista gospođa pojavila kao formalni investitor.

Vesić je rekao da Šapić ovom gradnjom pokušava da se smeje u lice i državi i gradu.

-Slučaj bespravne gradnje u Studentskoj 45 nije običan slučaj. U pitanju je krivično delo kažnjivo po zakonu. Ali ima još nešto. To je primer bahatosti, korupcije i nepotizma koje promoviše Šapić. I na ovom primeru se vidi kako se smeje u lice državi i gradu i kaže – ne možete mi ništa. Moj ujak može da gradi bez dozvole, mogu da izdam dozvolu na ime mrtvog čovek i na kraju počeo sam da rušim to samo da prevarim javnost ali mi ne pada napamet da srušim taj objekat. Ovim slučajem Šapić šalje poruku javnosti da za njega i njegovu porodicu ne važe zakoni – istakao je Vesić.

E.E.

 

Оставите одговор