Goran Vesić – Odgovor Draganu Đilasu

Dragan Đilas umesto da se izvni građanima Beograda zato što je oteo tri parking mesta u javnoj garaži, pregradio protivpožarni ulaz i javnu svojinu pretvorio u svoju privatnu nastavalja bezočno da laže. Danas se, posle tri dana, konačno oglasio sa tvrdnjom da već deset godina uredno plaća jedno parking mesto i da je ro parking mesto dobio dva meseca pre nego što je postao gradonačelnik.

Lepo zvuče Đilasova objašnjenja ali neka laže nekog drugog. Njegov problem je što nam nije odgovorio PO KOM ZAKONU je dozvoljeno pregraditi protivpožarni izlaz, ugroziti bezbednost korisnika garaže i stanara okolnih zgrada, imai sopstveni ulaz i izlaz u garaži i koristiti i ne plaćati tri parking mesta? Đilas je sam počinio više krivičnih dela postupajući na ovaj način tako da umesto što drugima preti krivičnim prijavama bilje bi mu bilo da razmisli kako će da objasni ovo što je uradio pred nadležnim sudskim organima jer će biti tužen i od Grada Beograda, i od Parkimg servisa.

Tačno je da je Đilas odnosno njegova kompanija 1. jula 2008. godine zakupio JEDNO parking mesto u javnoj stanarskog garaži u Požarevačkoj ulici. Na osnovu tog ugovora Đilas je mogao kao i svi drugi građani da parkira jedan automobil na mestima koja su za to određena u garaži i da u istu ulazi i izlazi kao I svi drugi građani. Umesto toga Dragan Đilas je postavio vrata na protivpožarnim izlazu, zatvorio i tako ogradio deo javne garaže samo za sebe!? Pa da li je to normalno? A potom je u tom ograđenom delu parkirao četiri svoja automobila o čemu imamo dokaze. Ni to mu nije bilo dosta nego je samo za sebe otvorio poseban ulaz i izlaz iz javne garaže. Da ne pričamo o tome da je taj deo javne garaže koristio kao magacin gde je drža gume, policijske rotacije na koje nije imao pravo pa čak i postavljao svoje kamere! I sve je to radio dok je obavljao fukciju gradonačelnika Beograda!? Ja mislim da nema slučaja zabeleženig u svetu da jedan gradonačelnik otme deo javne garaže i pretvori je u svoju privatnu!

I sada umesto da se izvini građanima Beograda jer je uhvaćen u krađi Đilas još preti. Beogradu preti lopov koji ga je opljačkao i zadužio!? Parking servisu preti bahati nasilnik koji je pregradio deo javne garaže i oteo je od građana!? Građanima Beograda preti osoba koja je njihov grad dovela do bankrotstva. Dragana Đilasa treba da bude sramota zbog ovoga što je uradio a otimanje dela javne garaže na najbolji način pokazuje kako on razume vlast. Tako je oteo u Pionirskom gradu objekat za smeštaj dece i omladine i napravio Kuću Velikog brata, tako je kao gradonačelnik Beograda trgovao sekundama sa Stuđom B koji je bio u vlasništvu grada.

Prekini više da lažeš i jednom bar, kada si uhvaćen, priznaj šta si uradio. Ili više zaćuti lopove i sramoto.

A ovo je Đilasova izjava:

Оставите одговор