GORAN VESIĆ: Umesto da izađe na duel, „hrabri“ Đilas tuži RTS zbog moje izjave! NEVEROVATNO!

Umesto da prihvati moj poziv na TV duel, kako bismo pred građanima Srbije raspravili kako je uništio PKB, kako se obogatio na javnoj funkciji i kako je upravljao medijima dok je bio na vlasti, Đilas tuži RTS zbog moje izjave!? Neverovatno!

Ova tužba pokazuje pravo lice Dragana Đilasa. On tužbom želi da uređuje program javnog servisa i da zabrani da gostuje bilo ko, ko sme da govori o tome kako se bogatio dok je bio na vlasti. Da nije tako Đilas bi izašao na TV duel sa mnom ili bi tužio mene pa bismo na sudu dokazivali kako je krao. Zato je Đilasova tužba protiv glavnog urednika RTS za reči koje sam ja izgovorio u programu, koji je emitovan uživo, pokušaj da se utiče na uređivačku politiku javnog servisa i pritisak na medije. Jednostavno, Đilas je naučio da uređuje medije, a posebno RTS, dok je bio na vlasti pa bi to da radi ponovo.

Pozivam Đilasa da izađe na TV duel sa mnom umesto što tuži medije koji se usude da pozovu u program nekoga ko ima hrabrosti da priča o njegovom kriminalu. Pa da u duelu pričamo o PKB, ali i o tome kako je trgovao reklamnim sekundama sa istim tim RTS-om dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik. Kako je promet Đilsovih firmi u trgovini sa RTS bio preko 70 miliona evra, kako je obim posla njegovih kompanija od kako je došao na vlast porastao i preko hiljadu puta i kako je oteo zemlju namenjenu rekreaciji dece i omladine u Pionirskom gradu i napravio Kuću Velikog brata.

Na kraju, ne mogu da ne primetim kako ovaj tajkun tužeći javni servis traži 100 hiljada dinara. Navika je čudo. Ni sada Đilas ne propušta da uzme neki dinar od javnog servisa. Svejedno je njemu da li je to 100 hiljada dinara za tužbu ili milioni evra za trgovinu sekundama. Važno je da Đilas uzima državne pare.

Оставите одговор