Gradonačelnik Šapca se ponaša kao da nije bilo izbora: “Čoveče, odlazi! Narod te je najurio”!!!

Gradonačelnik Šapca, “nejaki i neuki Nebojša” Zelenović ovih dana se raspričao na “svojoj” lokalnoj televiziji o novonastaloj zdravstvenoj situaciji, samo što nije pustio onu  čuvenu njegovu krokodilsku suzu? Ma, rekao bi svako – tuga jedna! Ali, plače mu se zbog nečega drugoga…Hoće po svaku cenu da sakrije, kao da se pre samo nekoliko dana ništa nije desilo? Čovek pravi planove za budućnost, kobajagi je mnogo zabrinut za zdravlje svojih sugrađana, a u svari pravi veštačku frku, dimnu zavesu ne bi li nekako prikrio izbornu katastrofu, politički nokaut – pa sada  na sve moguće načine izbegava da narodnu volju sprovede!?

Taaj isti Zelenović je na nedavnim izborima dobio manje od petine ukupnog broja  glasova svojih sugrađana i kao takav, da ima i malo morala i ponosa, odmah bi se iselio iz zgrade Arhiva i dao momentalnu ostavku na mesto gradonačelnika!? Ali, on i dalje glumi da je nečiji gradonačelnik, pravi se lud i gluv na zvanične apele i prijave nadležnim organima države Srbije, da se što pre raspišu izbori na 27 biračkih mesta, gde se ponavljaju voljom Upravnog suda presvučenog “žutim”…

Zelenoviću ni na kraj pameti nije da priča o tome, da javno kaže, da je izgubio legitimitet da ikoga predstavlja u tom “ svom gradu” i da konačno prizna poraz? Ili će, vođen ranijim muljačinama “ tate Dušana”, da opet pokuša da izigra volju građana, time što će kupovati glasove, ne bi li nekako ostao u sedlu? Čovek ne vidi da je postao deo problema, a ne rešenja, da je deo prošlosti, da jaše drvenog konjića i sedi na drvenom sedlu, dok je oko njega velika praznina…

Da li ima ikoga u državi Srbiji da stane na put ovakvom šabačkom dosmanlijskom bezumlju koje decenijama sprovode isti  ljudi? Namera im je da po svaku cenu odlože glasanje na poništenim biračkim mestima “ u nedogled”, a da oni i dalje “ rade radnju”, jer im se to toliko dopalo i svidelo, da “ drpaju narodnu kasu” –  da im ne pada na pamet da mirno predaju vlast narodu! Da li taj isti narod treba da okrene list? Daa ih kao nekada, premaže katranom I umota u gguščije perje I kao takve pusti da šetaju gradom? Za nauk svima koji pokušaju da prevare narodnu volju!!!

Hrabri Nebojša Zelenović izgleda u koroni vidi novu slamku spasa… Da iseljenje iz kabineta gradoančelnika odloži do bog te pita kada? Narod to neće dozvoliti. Njegova poruka je jasna: “ Odlazi čoveče!  Što pre”!

Ekipa Njuz Šabac

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *