Gradski odbori SNS Valjeva i Šapca zapečatili sudbinu Nebojše Stefanovića: Njemu i njegovima više nema mesta međju nama…

Gradski odbori Valjeva i Šapca Srpske napredne stranke na vecerasnjoj sednici jednoglasno su odlučili da zatraže smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih funkcija i sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu kao i smenu kompletnog rukovodstva GO SNS Beograda.

Tokom održanih sastanaka najveće nezadovoljstvo i kritike članstva odnosile su se na rad predsednika Gradskog odbora Beograda i doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova, a sadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića i njegovih saradnika, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti i članova njegove porodice.

Zbog svega javno rečenog članovi gradskih odbora Valjeva i Šapca zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i njegovu porodicu i zbog čega tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije i njegovu porodicu.

Na sastancima je zatražena ne samo smena sa svih funkcija nego i isključivanje iz članstva Stefanovića i svih njegovih saradnika koji su odgovorni za ugrožavanje bezbednosti Vučića i njegove porodice.

Posebno je i ovom prilikom naglašeno da Vučić nikako ne sme da se pomera sa mesta predsednika stranke i da jedino on može da bude kandidat SNS za predsednika Srbije na predstojećim izborima.

Data je posebna podrška predsednikovom bratu Andreju i sinu Danilu koji su, godinama “ izloženi sramnim i brutalnim napadima od strane interesnih političara- kriminalaca, tajkuna i njihovih medija”.

Od nadležnih organa se traži da se posebno obrati pažnja na bezbednost porodice Vučić i predsednika Srbije, koji je javno objavio žestok rat mafiji i poručio da će svi kriminalci brzo biti pohapšeni i procesuirani ma gde god se nalazili i krili”….
E.E.