GUBLJENJE KOMPASA: Đukanovićev režim se sprema da udari na sopstveni narod?!

Da je odnarođeni režim Mila Đukanovića počeo da gubi kompas postalo je jasno još odavno, a definitivno je potvrđeno usvajanjem tzv. Zakona o slobodi veroispovesti. Međutim, najnovija saznanja, koja potiču od pouzdanih izvora bliskih policijskim strukturama Crne Gore, pokazuju da su razmere ludila u vladajućim krugovima u Podgorici daleko veće i opasnije.

Naime, prema ovim saznanjima, crnogorska Uprava policije, na čijem čelu je pulen crnogorskog premijera Duška Markovića, Veselin Veljović, od kompanija koje se bave proizvodnjom vojno-policijske opreme zatražila je da joj dostave ponude za više stotina interventnih kompleta za pripadnike policijskih snaga. U slučaju da se ovo realizuje, u pitanju će biti jedna od većih nabavki tog tipa u čitavom regionu, što, imajući u vidu aktuelnu političko-bezbednosnu situaciju u Crnoj Gori, ukazuje da će pomenuta oprema sasvim izvesno biti upotrebljena za suzbijanje mirnih šetnji i litija verujućeg naroda i primenu najbrutalnije sile nad njihovim učesnicima, kojih je iz nedelje u nedelju sve više.

S obzirom na navedeno, izgleda da preostaje samo nada da na najuticajnijim pozicijama u crnogorskoj vlasti nije zavladalo potpuno pomračenje svesti, već da će se naći makar jedna mudra i razumna glava koja bi mogla da spreči da situacija u Crnoj Gori dođe do tačke ključanja, nakon koje će biti praktično nemoguće iskontrolisati njene posledice.

Preuzeto: nacionalist.rs

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *