Haos u Đilasovom “sabirnom centru”! Obradović “otkrio” da Dušan Petrović i Zelenović imaju dogovor sa Godfrijem da izađu na izbore!?! Zato javno traže: “ Zelenoviću, ne laži nas više! Izjasni se”!!!

Za lidera raščerupane stranke  Dveri, Boška Obradovića zvanog “Boškić Ljotkić”, bar prema onome što je javno izjavio u “Utisku nedelje”, nema dileme: Kako je to lakonski i bez razmišljanja potvrdio, za njega je “Srbija ispred Čačka i lokalnih izbora”, na koje upravo zbog toga – kako tvrdi neće izaći!? Dodao je i to, da Dveri dobro stoje u Čačku, što baš i nije tačno, ali je to sada manje bitna tema od nečega sasvim drugog!

Sledeći svoju logiku stvari, nedavno je žestoko napao Nebojšu Zelenovića, pitajući ga,  zbog čega, kao njegov “ vrli koalicioni partner”, još uvek mudro ćuti i ne izjašnjava se da li će pored bojkota parlamentarnih izbora, ipak izaći na lokalne izbore u Šapcu, s obzirom da je u ovom gradu na vlasti?! 

Odćutao je Nebojša Zelenović, a vremena je sve manje za izjašnjavanje, odnosno za obelodanjivanje konačne odluke: A, da u svemu tome “nešto žestoko smrdi” dokaz je podatak da su njegovi koalicioni partneri u šabačkoj skupštini, Pajić i Čonjagić već rekli da će bojkotovati parlamentarne, ali će zato izaći na lokalne izbore? 

Time su samo još jednom pokazali i dokazali, da im je lični interes vlast preča od svega drugoga, od ikakve narodne volje ili eventualno njihovih interesa… Toliko su im se “ruke zalepile za gradsku kasu”, da im se prosto ne daje nikome drugome! Zato sada kuju planove kako da opet prevare građane Šapca poturajući im nepoznata imena u takozvanim Grupama građana, koje bi se na kraju opet sabrale kod “Dona Dušana”…

Ali, Đilasa, Obradovića, Jeremića više od svega brine nešto drugo: to što je novoizabrani američki ambasador već bio u Šapcu i što je, kako se nezvanično priča, bio izričit, da “moraju ići na izbore, jer u protivnom više neće biti politički legitimni za ikakve akcije u Srbiji”… 

Nije bilo teško da Đilasu, Obradoviću, Jeremiću i ostalima, da saberu “dva i dva” i da shvate, zbog čega se Dušan Petrović i Nebojša Zelenović još uvek ne izjašnjavaju o bojkotu izbora!? 

Isti izvori embarga iz Šapca tvrde, da je Zelenoviću na nedavnom sastanku predočeno, da je pravno dokazano  “ u ozbiljnom kriminalu, koji svakoga trena država može sankcionisati onako kako je odavno trebala da uradi” i da, po tom pitanju, njihova moć takođe ima ograničeni vremenski karakter delovanja…

U Savezu “ za tajkunski  džep” odavno vlada napeta atmosfera koju je poslednjom izjavom samo raspalio Obradović “direktnim pitanjem Zelenoviću, jel mu preča Srbija od vlasti u Šapcu”? 

Doduše, Obradović ne kapira da je anglosaksonski globalani interes da po svaku cenu sačuva Šabac, ma koliko bili njeni valstodršci u kriminalu?! Uostalom, pre mnogo decenija je doajen njihove diplomatije, Henri Kisindžer pobo američku zastavicu svuda u svetu gde imaju direktne interese, pri tome ih uopšte nije interesovalo  što je stvarnost ( istina) bila i ostala potpuno drugačija…

P.J.      

Оставите одговор