ISTINA: Agresija i žeđ za novcem Dragane Rakić i njenog muža više se ne mogu sakriti! (VIDEO)

Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić i njen suprug pokazali su neviđenu agresiju, bezobrazluk i bahatost prema sugrađanima, iznervirani što se njihov ljubimac, tajkun Dragan Đilas, pogubio kada je naišao na jasna pitanja Vrščana, koji očito nisu istomišljenici, niti pobornici njegove tajkunske politike.

Okupljeni ljudi pitali su zašto napada stariju ženu. Rakićkin muž, ohrabren prisustvom brojnih Đilasovih gorila, zaletao se na Vrščane fizički preteći.

Dragana Rakić je zaposlena u Gradskoj biblioteci Vršca. Njen suprug zaposlen je u Kontroli letenja (SMATSA). Mesečno, na ime plata, njih dvoje iz opštinskog i državnog budžeta uzimaju više od milion dinara u bruto iznosu. Budžet pune svi građani Srbije, a evo šta Rakićka i njen muž o njima misle. Zamislite kako bi se tek ponašali da su vlast!

Kolika je njihova žeđ za novcem?

Đilas je pre nekoliko meseci tvrdio da mu DS na ime starog duga više ništa ne duguje, te da je novac dobijen od kamata, oko 200.000 evra, u dogovoru sa DS, prebacio Fondaciji za unapređenje demokratije “Ljuba Davidović”.

Fondaciju “Ljuba Davidović” osnovale su demokrate još 1991. godine. Dragana Rakić je predsednik Upravnog odbora pomenute Fondacije. Lutovac je stranačkim kolegama rekao da je taj novac potrošen na stranačke aktivnosti.

Zakon o zadužbinama i fondacijama jasno kaže da novac, koji je uplaćen u budžet neke od ovih organizacija, ne sme da se koristi za stranačke aktivnosti. O ovome se više ne govori i ne piše, jer je nemoguće dobiti informacije. Lutovac ne dozvoljava.

Zato bitka oko DS nije bitka “čuvara vatre”, nego dalje prikrivanje tragova operacije čiji su akteri pravo lice opozicione “čestite, pristojne i građanske Srbije”.

Dragana, gde su Đilasove pare?

Evrsac