Izbori u Kosjeriću: Nikad veća izlaznost i još veća pobeda naprednjačke liste “ Aleksandar Vučić”! Osvojeno skoro 70 odsto glasova!!!

Lista “ Aleksandar Vučić za budućnost Kosjerića” osvojila 67,17 odsto glasova na izlaznost od 68,11 odsto, pa će u Skupstini opstine imati 20
odbornika!
Koliko je ova pobeda bila ubedljiva dokaz je da druga lista po snazi, “ Čisti ljudi za čist Kosjerić” će imati samo 3 odbornika, na osnovu osvojenih mizernih tek nešto više od 13 odsto glasova?!? Iza njih sa po dva odbornika u Skupstinu su ušle liste “ Domaćini da pobede”, Milana Stamatovića i “ Nada za Kosjerić” sa po dva odbornika i sa manje od 10 odsto osvojenih glasova…
Lokalni izbori u Kosjeriću su još jednom dokazali da pobedjuju dela, politika razuma i nacionalnog dostojanstva, a ne prazne reči i otrcane izlizane fraze!

Žarko Djokic, prvi na pobedničkoj listi…

Narod više neće da slusa lazna obećanja, već je poverenje poklonio onima koji su se dokazali da rade u njihovom interesu! I ono sto je takodje bitno – izbori su protekli bez većih problema i incidenata, mada će biti i onih koji će razloge sopstvenog debakla potražiti na pogrešnom mestu, a ne tamo gde su stvarni uzroci?!
Gradjani su posebno ignorisali one koji su hteli da im podvale predstavljaći se “kobojagi čistih obraza”, mada ništa bolje nisu prošle ni druge liste…
Da će naprednjačka lista pregaziti sve konkurente na lokalnim izborima kao plitak potočić, znala je većina gradjana u ovoj opštini!
Ali da će pobeda biti tako ubedljiva uz nikada veću izlaznost na lokalne izbore – malo je ko očekivao… Lista koju je na lokalu predvodio sadašnji i verovatno buduci predsednik opstine, Žarko Djokic još jednom je pokazala i dokazala da ova politička opcija nema ravnog u kosjerickoj opstini!

Gradjani su odavno dali poverenje onima koji rade za njihove interese i potrebe. Ponovili su svoj izbor i dali u ogromnoj vecini svoj glas onima koji ih ne dele po partijskoj liniji, već sa istom energijom rade i rešavaju probleme svih.
Rezultati su vidljivi, a problemi se ne guraju pod tepih, nego se brzo i efikasno rešavaju na zadovoljstvo svih. Godinama unazad se ulazu ogromna sredstva u putnu infrastrukturu, u privredni i posebno razvoj poljoprivrede kao nove srpske šanse za izlazak u svet! Srbija i posebno ovaj njen deo neće biti samo usputna stanica za mlade na putu za Evropu, nego mesto za pravu šansu za prave početke i sveobuhvatnog nacionalnog razvoja…
E.E.