Jagodina kao nepogoda za Djilasove dobošarke?!? Marinika kao sagubljena duša političkog profitera…

Niko nikoga u Srbiji ne sme da fizički ugrozava, sprečava da žive kao slobodni ljudi demokratske zemlje!
Ali isto tako, oni koji žele da demokratiju šire na uličarski način, nekakvim trotoarskim nastupima u kojima uzimaju za pravo da ocenjuju i osudjuju šta država i lokalna samouprava radi – moraju znati, da svaki izvor ima i utoku, da svaka recenica nije završena kada oni hoće ili kada žele njihovi naručioci..
Šta je gospodja Marinika radila u Jagodini? Odnosno, šta je ona tamo htela da javno radi? Kome i zbog čega da daje podršku po nalogu lidera svoje najnovije stranke…
E, kad zelite da na ulici osudjujete i presudjujete, da pecatirate i etiketirati, onda morate biti spremni da dobijete istu takvu “ povratnu retoriku”, da na isti način bude i Vama gospodjo iz “ Djilasove škole bezobrazluka i bahatluka” – odgovoreno!?!
Ako je demokratija da Vi na ulici delite lekcije iz kvazi demokratije, zasto onda uskracujete pravo da to isto rade drugi? Da Vas pitaju ono sto njih zanima, bas kao sto Vas zanima šta se radi u jagodinskoj skupstini…
Ako ste tim putem po nalogu svog političkog profitera krenuli, a odavno njime klokocete i dobošarite, onda morate znati da na ulici pobedjuje glasniji, ubedljiviji i na kraju grlatiji sa jačim argumentima!!!
I nemojte zbog toga traziti intervenciju policije, jer, ako bi po pravu i pravdi – prvo su trebali Vas da privedu zbog remecenja javnog reda i mira!
Zna se način na koji se u svakoj demokratskoj zemlji iznose politički stavovi: pošto ste izgubili status narodnog poslanika i mogućnost da u Domu narodne skupstine lupetate sve i svašta – ovo sadasnje dobosarenje po Srbiji – da nije tužno bilo bi mnogo smešno!
Umesto da razmislite zasto Vas narod neće – naredjeno Vam je da tumarate po Srbiji bas kao “izgubljena ovca koja više ne zna cijem stadu pripada, pa luta grogirano zemljom, ali sa više nego jasnim interesom svoga gazde”…
Ništa se time neće postići, osim sažaljenja onih koji više “ očima ne mogu da Vas gledaju niti slušaju”…
P.J.

FOTO: Printscreen YouTube NOVA VIDEO