JOVIČIĆ: Najveća pohvala za naš rad u ovoj godini je Hala Pionir puna sreće i dečijih osmeha

U prepunoj Hali Pionir, opština Palilula organizovala podelu novogodišnjih paketića i priredbu za sve mališane sa Palilule.

Uz Deda Mraza, maskote, plesne i baletske grupe, tačke gimnastičkog kluba i sokolskog društva, podeljeno je preko 4500 novogodišnjih paketića. Program se nastavlja i sutra od 18 časova, kada će paketiće dobiti mališani koji ne idu u vrtiće, dok će za one najmladje uzrasta od 0 do 3 godina poklone moći da preuzmu roditelji u utorak 26.12 u Centru za kulturu „Vlada Divljan“.

„Od svih akcija koje radimo za naše sugradjane ova mi je najdraža jer se direktno odnosi na naše, najmladje i najlepše sugradjane, našu decu, a oni su naša budućnost. Radost i osmesi koje danas vidim na ovim malim licima nemaju cenu i najveća su nagrada za sve što smo ove godine uradili za naše Palilulce“, rekao je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

On je prisutnim mališanima poželeo lepe i srećne Novogodišnje praznike i poručio da će i u narednoj godini usmeriti najviše pažnje najmladjima jer kako je istakao „sve što radimo, radimo da bi našoj deci stvorili bolju i lepšu budućnost“.

Оставите одговор