KAKAV BRE PROGRAM, ZAR NIJE DOVOLJNO ŠTO SAM VAŠ IDOL!?!

UVREĐENI ALEKSANDAR ŠAPIĆ PORUČUJE BEOGRAĐANIMA:

Mržnje govoritelji, klevetnici, omalovažavatelji Šapića su krivi.
U idola se ne dira. Idol se poštuje. On se ne ispituje i analizira.
Grešaka nema u njemu.
Zar nisu gledali interviju sa njim na televiziji ’’N1’’ (7.februara 2018.).
Iako pod medijskom blokadom on se ne bavi demagogijom.
Nije on neozbiljan kao drugi kandidati. Koji trče po gradu i govore uradićemo to i to, sastajući se i pričajući na ulici, zamislite, čak i sa običnim svetom. Ne funkcioniše on takav način.
Nije on predsednik nekakve provincijke opštine Male pčelice kod Kragujevca ili Pećinaca. On je ’’idol’’ Novog Beograda. Nikome ništa ne objašnjava.
Beograđani koji nemaju sreću da žive izvan Novog Beograda, imaju obavezu da sami ispitaju šta je on uradio na Novom Beogradu. Ne može on da im sad predstavi svoj program u pet tačaka, kako je to sada popularno. Njegov ima pet hiljada tačaka. U njegovoj glavi, ali vi morate verovati mu na reč.
Neozbiljno je da on sad ide i priča po gradu, ko drugi nesrećnici, kako će ovde asfaltirati ulicu, dati besplatni udžbenik….I to još kome. Na primer, nekoj grupi od 18 ljudi iz Marinkove bare. Neće on da priča sa grupicama, kao neki, na primer. I uopšte, o čemu ima on da sa njima razgovara? Sa tih 18 iz Marinkove bare. Pored toga što je neozbiljno, još je i demagogija. Čuj, on i osamnaest običnih u Marinkovoj bari. Nadrealizam. Ma šta nadrealizam. Hipernadrealizam.
’’Očajna’’ voditeljka je na njegovoj strani. Ne razume ’’Šapu – idola’’. Nije još dostigla prosvetljenje. Uplašila se pa ga pita: bliži se glasanje, a Vi ništa konkretno, nemate program…Kako će da glasaju za Vas?
Pa i ne moraju, odgovara idol. Ne ubeđuje on nikoga i ništa ne obećava. Neće se on spuštati na taj nivo običnosti. Ako već mora, a mora, predstaviće, opet ne on, već njegovi izbranici, „nadvoje, natroje“ pravce razvoja Beograda. Naravno ne u emisiji, nego njegovi izbranici kad dođe vreme. Ali i to je onako ’’odoka’’. A ko neće, taj i ne mora za njega da glasa. Samo tako il’ nikako. Ko će da glasa nek glasa, ko neće ne mora.
Ni po cenu ne glasanja neće otkriti on svoje velike vizije.
Zaključujemo da su građani na testu.
Ništa im ne obećava, a ipak treba da za njega glasaju. Tako se odaje pošta idolu.
Glasanjem će izvršiti ritual. Pokazaće da mu bezuslovno veruju. Ne mora on ništa da obeća, čak ni uradi, ali budite sigurni da će on za vas raditi. Na svoj način i kako bude smatrao da je za građane najbolje.
Pa neće valjda tu svoju dobronamernost ograničavati ili usmeravati nekakvim predizbornim obećanjima.
Ne obaćava ništa, a vi ne morate za njega glasati.
Verujete li mu bezuslovno?
Pod utiskom posle ovakvih bisera jednog ’’političkog idola’’, mislimo da ga treba poslušati.
Ne glasajmo za ’’Šapu – idola’’
A za one koji tragaju, čitajte o njegovim (ne) delima na ovom portalu.
Pa slobodno glasajte za njega. Sigurni da će dobro vam činiti.

Darko Pejić

Оставите одговор