Kako je šabački “Don Dušan imenovao za gradonačelnika Nebojšu Zelenovića, kako ga danas, u strahu za svoju kožu – uz psovke inkognito smenjuje?!

Kakve li simbolike. Objavljivanje ovih spiskova želja što je “Don Dušan” pretočio u stvarnost, upravo se poklapa sa vremenom kada ceo sistem počinje da se ruši kao kula od karata.

Rastalili su se bratski, da svaki deo buduće vlasti dobije deo kolača sa bogate trpeze. Kao da im je dedovina ili miraz…  Tako je u pero nepoznatom pisaru diktirao  Dušan Petrović, tvrde očevici šabačke rasprodaje gradskih funkcija!?

Šabački vlastodršci su i pre izbora znali da će pobediti, odnosno da će se svi udružiti protiv jedinog pravog pobednika lokalnih izbora, stranke SNS!

Na dobro skrovitom mestu, daleko od nepoželjnih očiju i ušiju, “ Don Dušan je delio funkcije”… “Po babu i stričevima”…

Antikorupcijski portal Embargo došao je u posed spiskova sa podeljenim  funkcijama među koalicionim partnerima koji su potom  činili vlast u Šapcu!?

Upućeni tvrde, da je Dušan Petrović diktirao funkcije. Drugi su zapisivali, jer nije želeo da ostavi bilo kakav trag na ovim spiskovima, o raspodeli funkcija koji sada objavljujemo.

Kakve li simbolike. Objavljivanje ovih spiskova želja, što je “Don Dušan” pretočio u stvarnost, upravo se poklapa sa vremenom kada ceo sistem počinje da se ruši kao kula od karata. Prvi na udaru, s pravom je gradonačelnik Nebojša Zelenović, zbog mnogo čega. Njega “bič pravde” ne može zaobići? A, da li će i koga on za sobom povući – teško je u ovom trenutku reći, jer u redovima vladajuće koalicije vlada opšta panika, strah i nepoverenje. Kulminacija je nastala onoga trenutka kada je lično Dušan Petrović  gradonačelniku Zelenoviću ljutito saopštio da je “ sa njim gotovo, da je nesposoban, da je isuviše mlak i da mu ovi rade šta hoće i da on zato od sada sve preuzima u svoje ruke”!?

Kao da i do sada sve nije držao u svojim rukama… To bar zna svako u Šapcu. I veruje da će pravda konačno ući u ovaj grad na velika vrata.

E.E.

Оставите одговор