Kenin čopor napao radnike „Vodovoda“

Radnici JKP „Vodovod“, po Rešenju Opštinske uprave, a na osnovu nalaza Komunalne inspekcije, trebali su danas da uklone nelegalno postavljen bilbord u selu Glibovac, ali ih je Radoslav Miloičić Kena u tome sprečio i tako dokazao da je bahat i da se ne libi upotrebe fizičkog nasilja, što nije karakteristika dostojna onog ko se kandiduje za vlast.

Načelnik Opštinske uprave Opštine Smederevska Palanka doneo je Rešenje o uklanjanju metalne konstrukcije – nosača za postavljanje bilborda, jer je bez dozvola i saglasnosti postavljen na javnu površinu.

Nalazom Komunalne inspekcije utvrđeno je da se ovaj bilbord nalazi na parceli koja je javna svojina, kao i da ugrožava bezbednost u saobraćaju, jer se jedan od nosača nalazi jako blizu kolovoza, a sam bilbord otežava preglednost vozila koja se uključuju sa sporednog na regionalni put.

Kena je bilbordom uzurpirao javnu površinu, napao radnike komunalnog preduzeća i sukobio se sa policijom koja je radnicima „Vodovoda“ dala asistenciju usled ugrožene bezbednosti.

Šta više reći o ovom bahatom nečoveku?

IZVOR: epodunavlje.rs

Оставите одговор