Kerbera Veseljia – natutkali Zapadni šinteri!

Zar pretnja Kadrija Veseljia, šiptarskog zlikovca u odori lažnog političara lažne države Kosovo, da predsedniku Srbije da možda i neće ući na Kosovo nije najbolji dokaz onoga o čemu Aleksandar Vučić mesecima priča: da smo davno izgubili sve, da od ništa sada pokušavamo da dobijemo nešto i da će to biti sizifovski posao sa veoma malim šansama na uspeh!?

Zar ova pretnja ubice nedužnih i okovanih Srba nije najbolji dokaz i najbolji demanti onoga što “ njegovi beogradski prijatelji danima trube”: da tobože ne daju Kosovo, da je to srpsko i da je eto Vučić potpisao predaju… Kako je mogao Vučić da izda nešto što je davno izdato? Kako je mogao da preda ono što su davno šiptarima predali Koštunica, Đinđić, Tadić, i “njihovi satrapi Jeremić,Đilas,Cvetković… Hajde da bar jednom pogledamo istini u oči?

Koliko laži, koliko licemerja je bilo godinama  u nastupima tih dosovaca? Koliko laži lažnih patriota, a stvarnih srbomrzitelja, zbog “šake srebrnjaka”!? Koje im više  ne daju mentori sa zapada, nego njihovi balkanski kerberi!?

Šta to danas brane Đilas, Jeremić, Janković, Lutovac… Zar da oni danas pričaju o izdaji onoga što je njihova zvanična ( na žalost tada i državna) politika davno izdala?  Kako da brane ono što su odavno predali,  prodali bez borbe? Jel Vučić možda postavio granicu između Srba? Jel Vučić napravio skandal sa Međunarodnim sudom pravde? Jel Vučić izmestio pitanje Kosova iz SB UN u EU?

Pa nije. A, ko je onda dao krila “ šiptarskim orlovima” da, eto i danas, isto kao i 1999. prete predsedniku Srbije? Pa, dosmanlije koje od tog revolucionarnog 5.oktobra – ništa nisu uradili za Srbe na Kosovu i Metohiji!? Imali su doduše preča posla, da kradu, da troše nezarađeno, da u pljačkaškoj privatizaciji oduzmu Srbima sve što su decenijama stvarali. I uspeli su. Ostavili su ih na ulici. Oduzeli im dušu. Oduzeli im korene, pravo na tradiciju, istoriju….

I danas, kada se jednom za svagda mora spoznati istina i pokušati iz ničega dobiti bar nešto – glas američkog kerbera neodoljivo podseća na “retoriku beogradske braće”… Neka zajedno slave što se srpskom predsedniku uskraćuje pravo da ide među Srbe! Neka kliče zapad što je uspeo da Srbe još jednom najstrašnije ponizi  tutkajući dežurnog kera… Ničija nije gorela do zore! Pa, neće valjdsa I njihova…

P.Jeremić

Оставите одговор