KO JE ŠEF JEREMIĆEVOG IZBORNOG ŠTABA U PALANCI: Mačak je „kriminalac“ i „bandit“ kakvog Palanka ne pamti!?

Šef izbornog štaba Jeremićeve kombi stranke, „bandit“ Igor Milenković Mačak iz Vodica, koji je juče lagao javnost i državne organe da je pretučen, „kriminalac“ je kakvog Palanka ne pamti.

Mačak je „lažov“ kao i njegov šef. Ni sam višе nе zna ni šta lažе, ni gdе, jеr to radi na mig i po dirеktnom narеđеnju svojih šеfova „kriminalaca“ i „lažova“. Zajedno sa lokalnim silеdžijama provocira građanе Smеdеrеvskе Palankе, prеti i nudi novac za bar jedan glas. Narod ih je odavno prozrеo.

Koliko treba da budeš bitanga da bi lagao da si pretučen? Onoliko koliko treba da pažnju javnosti skloniš sa činjenice da si ukrao ozbiljan novac građanima Smederevske Palanke. To radiš kada ti ni u rođenom selu ljudi više ne veruju. Kada ti se smeju u lice, jer znaju da si prošlost.

Svesni su da gube, da su daleko od cenzusa, pa posežu za „kriminalom“, lažu, prete, seku telefonske stubove i uništavaju imovinu građana.

Uskoro će se specijalizovano tužilaštvo koje se bavi borbom protiv korupcije i privrednog kriminala posvetiti „kriminalnim“ radnjama Mačka i njegovih saučesnika.

Mačak je učestvovao u pranju novca preko sportskih klubova i Centra za razvoj sporta u vreme dok je Kena bio vlast. Dokazi za ovo zlodelo, kojim je uništen sport u Smederevskoj Palanci, predati su Tužilaštvu.

Svastika sve zna.

Vuk Jeremićje međutim odmah javno osudio „naprednjačke batinaše“, za napad na Milenkovića, ponavljaju već poznatu matricu da je Srbija ukoračila u fašizam!?

IZVOR: epodunavlje.rs

 

Оставите одговор