Krivična prijava, jaka „ko crna zemlja“ protiv gradonačelnika Nobojiše Zelenovića!? (4)

„Crno na belo“ protiv šabačke sudske čivije

Antikorupcijski i neprofitni portal Embargo došao je u posed krivične prijave koju je Državni revizor Radoslav Sretenović podneo protiv gradonačelnika Šapca, Nebojiše Zelenovića zbog nenamenskog trošenja budžetskih sredstava u enormnom novčanom iznosu!

Da ne bi bilo ikakve medijske zabune i špekulacije o tome, šta sadrži ova prijava i zbog čega ju je sudija Osnovnog suda u Šapcu Biljana Mraović odbacila, odnosno oslobodila odgovornosti u prvostepenom postupku prvog čoveka grada – dajemo vam je na uvid i čitanje. Pa, procenite sami.

Još jednom ponavljamo, da ne bi bilo ikakve zabune, ovo nije nikakav pritisak na srpsko pravosuđe, već samo pokušaj da dođemo do istine, odnosno javnosti objasnimo zbog čega neko u Srbiji ide na robiju zbog ukradenih nekoliko paklica cigareta ili poklopca šahta na ulici, a oni koji, po skromnom mišljenju ogromne većine, „ nemilice kradu narodne pare“ – na kraju budu  i nagrađeni za svoja „nedela“!

U pitanju su narodne pare, pare građana Šapca, svih njihovih poreskih obveznika, onih kojima su izvršitelji za neplaćene račune za struju, parkiranje, infostan „ skinuli kožu sa leđa“, a gospodin gradonačelnik može da radi šta hoće?! Mogu da neplaćaju račune po hotelima, radnjama, restoranima, firmama, da izvode rebalanse budžeta kad god im ponestane „džebane“…

E, pa, prošlo je vreme vladavine tog vašeg dosmanlije… Više neće da može, jer ne zaboravite „ i nad popom ima pop“!?

Оставите одговор